LASTİK İŞ
ismail

KAYMAKAM KARABULUT, COVİD-19 AŞISINI YAPTIRDI

Sağlık 16.03.2021 - 12:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYMAKAM KARABULUT, COVİD-19 AŞISINI YAPTIRDI

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüse karşı aşılama çalışmaları, devam ediyor.. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a ikinci doz koronavirüs aşısını yaptırdı.

2019 yılının son günlerinde ortaya çıkan ve 2020 yılında tüm dünyaya yayılan koronavirüse karşı mücadele, geçtiğimiz yılın Mart ayında ülkemizde de başlamıştı. Maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarının uygulandığı bu hastalığa karşı üretilen aşılar neticesinde, ülkemizde de aşılama süreci devam ediyor. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a da bu kapsamda, Covid-19 aşısının  ikinci dozunu yaptırdı. ‘SIRASI GELEN VATANDAŞIMIZ AŞISINI OLMALI’ Kaymakam Karabulut aşı sonrasında yapmış olduğu açıklamada, “İlçemizde yapılan aşılama çalışmaları hakkında bilgiler alıyoruz. Bu anlamda, koronavirüs döneminde tüm sağlık çalışanlarına, fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerine görevlerinde kolaylıklar diliyorum. Salgından kurtulmanın yolunun aşıdan geçtiğini ifade etmek isterim. Sırası gelen vatandaşlarımıza aşılarını yaptırmaları yönünde de çağrıda bulunuyoruz. Bu salgından maske, mesafe ve temizliğe de dikkat ederek yakın zamanda kurtulacağız” dedi
Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüse karşı aşılama çalışmaları, devam ediyor.. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a ikinci doz koronavirüs aşısını yaptırdı.

2019 yılının son günlerinde ortaya çıkan ve 2020 yılında tüm dünyaya yayılan koronavirüse karşı mücadele, geçtiğimiz yılın Mart ayında ülkemizde de başlamıştı. Maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarının uygulandığı bu hastalığa karşı üretilen aşılar neticesinde, ülkemizde de aşılama süreci devam ediyor. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a da bu kapsamda, Covid-19 aşısının  ikinci dozunu yaptırdı.

‘SIRASI GELEN VATANDAŞIMIZ AŞISINI OLMALI’
Kaymakam Karabulut aşı sonrasında yapmış olduğu açıklamada, “İlçemizde yapılan aşılama çalışmaları hakkında bilgiler alıyoruz. Bu anlamda, koronavirüs döneminde tüm sağlık çalışanlarına, fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerine görevlerinde kolaylıklar diliyorum. Salgından kurtulmanın yolunun aşıdan geçtiğini ifade etmek isterim. Sırası gelen vatandaşlarımıza aşılarını yaptırmaları yönünde de çağrıda bulunuyoruz. Bu salgından maske, mesafe ve temizliğe de dikkat ederek yakın zamanda kurtulacağız” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.