LASTİK İŞ

KAYIP CÜZDANLAR SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Gölcük 16.05.2019 - 10:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAYIP CÜZDANLAR SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Gölcük’te çeşitli kamu kurumlarında, pazarlarda, toplu taşıma araçlarında, etkinliklerde unutulan veya yola düşürülen çok sayıda cüzdan ve kimlik Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde sahiplerini bekliyor.

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde onlarca cüzdan ve kimlik sahibini bekliyor. Şehrin değişik yerlerinde, unutulan, düşürülen çok sayıda cüzdan, nüfus cüzdanı, kredi kartı ve kent kart, duyarlı vatandaşlar tarafından Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim ediliyor. AYLARDIR SAHİPLERİNİ BEKLİYORLAR Yetkililer, çok sayıda kimlik kartının sahibini beklediğini hatırlatarak “Cüzdanını, kimliğini, kent kartını ve kredi kartını kaybeden varsa Zabıta Müdürlüğüne gelsin. Aylardır cüzdan ve kimliklerin sahiplerini bekliyoruz diyen görevliler kaybedilen kimliklerin belediyede bir süre muhafaza edildikten sonra Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne teslim edildiğini söyledi. Belediye görevlileri, kimliğini kaybeden vatandaşların yeni kimlik çıkartmadan önce Gölcük Belediyesi'ne gelerek kimliklerinin olup olmadığını sormalarını istedi.  
Gölcük’te çeşitli kamu kurumlarında, pazarlarda, toplu taşıma araçlarında, etkinliklerde unutulan veya yola düşürülen çok sayıda cüzdan ve kimlik Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde sahiplerini bekliyor.

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde onlarca cüzdan ve kimlik sahibini bekliyor. Şehrin değişik yerlerinde, unutulan, düşürülen çok sayıda cüzdan, nüfus cüzdanı, kredi kartı ve kent kart, duyarlı vatandaşlar tarafından Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim ediliyor.

AYLARDIR SAHİPLERİNİ BEKLİYORLAR

Yetkililer, çok sayıda kimlik kartının sahibini beklediğini hatırlatarak “Cüzdanını, kimliğini, kent kartını ve kredi kartını kaybeden varsa Zabıta Müdürlüğüne gelsin. Aylardır cüzdan ve kimliklerin sahiplerini bekliyoruz diyen görevliler kaybedilen kimliklerin belediyede bir süre muhafaza edildikten sonra Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne teslim edildiğini söyledi. Belediye görevlileri, kimliğini kaybeden vatandaşların yeni kimlik çıkartmadan önce Gölcük Belediyesi'ne gelerek kimliklerinin olup olmadığını sormalarını istedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.