KAYIP 2 GENÇ HERYERDE ARANIYOR

Gündem 24.03.2021 - 16:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAYIP 2 GENÇ HERYERDE ARANIYOR

Kartepe de iş arkadaşlarının haber alamadığı iki ev arkadaşı, ekipleri harekete geçti. Polis ve itfaiye ekipleri, balkondan girdikleri evin boş olduğunu tespit etti.

 (İHA) - Olay, Kartepe iErtuğrul Gazi Mahallesi Barışçıl Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kartepe ilçesinde bulunan bir restoranda çalışan yabancı Uyruklu Osman C.ve İsmail A. isimli iki arkadaştan haber alamayan iş arkadaşları, yaşadıkları eve geldi. Evin zilini çalan arkadaşları kapının açılmadığını görünce durumdan şüphelenerek durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler balkondan girdikleri evin boş olduğunu gördü Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri de evin uzun süre zili çalarak evde yaşayan Osman C. ve İsmail A.’ya ulaşmaya çalıştı. Daha sonra iş arkadaşları Osman C. ve İsmail A.’nın birlikte yaşadıkları Emin Sağıroğlu isimli ev arkadaşına telefonla ulaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Sağıroğlu, evin anahtarının kendisinde olmadığını, Osman C. ve İsmail A. ile en son gece saatlerinde görüştüklerini söyledi. İtfaiye ve polis ekipleri daha sonra, balkondan eve girdi. İçeri giren ekipler evin boş olduğunu gördü. Polis ekipleri, Osman C. ve İsmail A.’nın bulunması için çalışma başlattı.
Kartepe de iş arkadaşlarının haber alamadığı iki ev arkadaşı, ekipleri harekete geçti. Polis ve itfaiye ekipleri, balkondan girdikleri evin boş olduğunu tespit etti.

 (İHA) - Olay, Kartepe iErtuğrul Gazi Mahallesi Barışçıl Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kartepe ilçesinde bulunan bir restoranda çalışan yabancı Uyruklu Osman C.ve İsmail A. isimli iki arkadaştan haber alamayan iş arkadaşları, yaşadıkları eve geldi. Evin zilini çalan arkadaşları kapının açılmadığını görünce durumdan şüphelenerek durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler balkondan girdikleri evin boş olduğunu gördü
Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri de evin uzun süre zili çalarak evde yaşayan Osman C. ve İsmail A.’ya ulaşmaya çalıştı. Daha sonra iş arkadaşları Osman C. ve İsmail A.’nın birlikte yaşadıkları Emin Sağıroğlu isimli ev arkadaşına telefonla ulaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Sağıroğlu, evin anahtarının kendisinde olmadığını, Osman C. ve İsmail A. ile en son gece saatlerinde görüştüklerini söyledi. İtfaiye ve polis ekipleri daha sonra, balkondan eve girdi. İçeri giren ekipler evin boş olduğunu gördü. Polis ekipleri, Osman C. ve İsmail A.’nın bulunması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.