LASTİK İŞ

KASKF’YE 35. YIL ZİYARETİ

Spor 03.02.2021 - 10:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KASKF’YE 35. YIL ZİYARETİ

35. Yılını kutlayan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu dağcı, tarihçi Rıdvan Şükür tarafından ziyaret edildi. Federasyon başkanı Murat Aydın tarafından ağırlanan Şükür, yıllardır amatör ruhla mücadele eden ve Kocaeli bölgesine anlam katan Federasyonun bütün yöneticilerini Başkan Aydın’ın şahsında tebrik ettiğini söyledi.  Kendisi de dağcı ve ultra maratoncu olan Rıdvan Şükür, sporda başarı için amatör ruhun önemli olduğunu, KASKF yönetiminin yıllardır birçok başarıya imza attığını, Federasyon başkanı Murat Aydın’ın ekibiyle kendisini başarılarıyla ispat ettiğini belirtti. Amatör spor camiasının bir üyesi olarak KASF yöneticilerinin 35. Yılını tebrik ettiğini ifade eden Şükür, Murat Aydın’ın şahsında bütün yöneticilerin 35. yılını kutladığını söyledi. 

35. Yılını kutlayan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu dağcı, tarihçi Rıdvan Şükür tarafından ziyaret edildi. Federasyon başkanı Murat Aydın tarafından ağırlanan Şükür, yıllardır amatör ruhla mücadele eden ve Kocaeli bölgesine anlam katan Federasyonun bütün yöneticilerini Başkan Aydın’ın şahsında tebrik ettiğini söyledi. 

Kendisi de dağcı ve ultra maratoncu olan Rıdvan Şükür, sporda başarı için amatör ruhun önemli olduğunu, KASKF yönetiminin yıllardır birçok başarıya imza attığını, Federasyon başkanı Murat Aydın’ın ekibiyle kendisini başarılarıyla ispat ettiğini belirtti. Amatör spor camiasının bir üyesi olarak KASF yöneticilerinin 35. Yılını tebrik ettiğini ifade eden Şükür, Murat Aydın’ın şahsında bütün yöneticilerin 35. yılını kutladığını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.