LASTİK İŞ

KASADAN 100 BİN LİRALIK ZİYNET ÇALDILAR

13.12.2020 - 23:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KASADAN 100 BİN LİRALIK ZİYNET ÇALDILAR

Gölcük'te girdikleri bir evden 100 bin liralık ziynet eşyasını kasadan çalan zanlılar yakalandı.

Gölcük te girdikleri evin çelik kasasındn 100 bin liralık mücevher çalan zanlılar yakalanıdı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi "Emniyet Müdürlüğümüzce, 29/11/2020 tarihinde, Gölcük ilçemizde meydana gelen Evden Hırsızlık olayında içerisinde yaklaşık 100.000 TL değerinde ziynet eşyasının bulunduğu çelik kasanın çalınması olayının aydınlatılması amacıyla yapılan çalışmalarda; Meydana gelen olayı, - M.A.(15 Adet Suç Kaydı Var.), S.C.(3 Adet Suç Kaydı Var.) ve H.S.(Suç Kaydı Yok.) isimli şüpheli şahısların gerçekleştirdiği tespit edilerek 10/12/2020 günü şüpheliler yapılan operasyon ile Diyarbakır, İstanbul ve Bursa illerinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. İstanbul ilinde yakalanan M.A.'nın yakalanması esnasında  yapılan ikamet aramasında 1kilo 620 gr Skunk diye tabir edilen narkotik madde ve bir adet pompalı tüfek ile çok sayıda fişek ele geçirilmiş, ikametde bulunan M.Ç ve Ş.Y. isimli şahıslar da yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıslar, Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra 12.12.2020 günü adli makamlara sevk edilmiştir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."
Gölcük'te girdikleri bir evden 100 bin liralık ziynet eşyasını kasadan çalan zanlılar yakalandı.

Gölcük te girdikleri evin çelik kasasındn 100 bin liralık mücevher çalan zanlılar yakalanıdı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi

"Emniyet Müdürlüğümüzce, 29/11/2020 tarihinde, Gölcük ilçemizde meydana gelen Evden Hırsızlık olayında içerisinde yaklaşık 100.000 TL değerinde ziynet eşyasının bulunduğu çelik kasanın çalınması olayının aydınlatılması amacıyla yapılan çalışmalarda;

Meydana gelen olayı,

- M.A.(15 Adet Suç Kaydı Var.), S.C.(3 Adet Suç Kaydı Var.) ve H.S.(Suç Kaydı Yok.) isimli şüpheli şahısların gerçekleştirdiği tespit edilerek 10/12/2020 günü şüpheliler yapılan operasyon ile Diyarbakır, İstanbul ve Bursa illerinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. İstanbul ilinde yakalanan M.A.'nın yakalanması esnasında  yapılan ikamet aramasında 1kilo 620 gr Skunk diye tabir edilen narkotik madde ve bir adet pompalı tüfek ile çok sayıda fişek ele geçirilmiş, ikametde bulunan M.Ç ve Ş.Y. isimli şahıslar da yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahıslar, Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra 12.12.2020 günü adli makamlara sevk edilmiştir.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.