LASTİK İŞ
ismail

KARABULUT ''EN BÜYÜK VARLIĞIMIZ ANNELERİMİZ''

09.05.2021 - 09:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KARABULUT ''EN BÜYÜK VARLIĞIMIZ ANNELERİMİZ''

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Anneler Günü dolayısı ile yayımladığı mesajında, “Karşılıksız sevmenin en güzel ifadesi annelerimiz, en değerli varlığımız ve baş tacımızdır” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Anneler Günü dolayısı ilebir kutlama mesajı yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ‘Anneler Günü’ olarak kutlanmaktadır. Annelerimiz; bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan, sabrın, fedakârlığın, hoşgörünün ve sevginin kaynağıdırlar ve dünyada anne sevgisinin yerine konulabilecek başka bir değer yoktur. Hayattaki en değerli varlıklarımız olan annelerimizi yalnız anneler gününde değil, hayat boyunca sevgi ile kucaklamamız gerekir. Varlıklarıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren karşılıksız sevmenin en güzel ifadesi annelerimiz, en değerli varlığımız ve baş tacımızdır” dedi. ‘ALINAN TEDBİRLERE HEP BİRLİKTE UYALIM’ Sözlerini sürdüren Kaymakam Karabulut, “Yaşanabilecek en yüce duygunun sahibi olan annelerimizin yetiştirdiği sağduyulu nesiller; gelişen, barış ve huzurla yaşanacak yarınlarımızın da mimarı olacaktır.Maalesef bu yıl da kutlanacak anneler gününde dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan salgın hastalık dolayısıyla diğer yıllardan daha farklı bir kutlama yapmamız gerekiyor. Anneler Günü’nde annelerimizi salgın hastalıktan koruyalım. Anneler Günü'müzü gelecek yıllarda yine aynı şekilde heyecan ve coşkuyla kutlayabilmemiz için alınan tedbirlere hep birlikte uyalım. Başımızın tacı annelerimizi ve tüm aile büyüklerimizi korumak adına fiziksel mesafe kurallarına uymak, onlara sevgimizi göstermenin en sağlıklı yolu olacaktır” dedi. ‘KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİN BİZLERE EMANETİDİR’ Kaymakam Karabulut, “Annelerimizin bu mutlu gününde, evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerine de minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Onlar, ölümsüzlüğe uğurladığımız kahraman şehitlerimizin bizlere emanetidir. Şehitlerimizin annelerine ve diğer yakınlarına sahip çıkmanın, destek olmanın, acılarını paylaşmanın hepimizin borcu olduğunu, Anneler Günü vesilesiyle bir kez daha vurgulamak istiyorum.Bu duygu ve düşüncelerle başta Şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyorum” şeklinde sözlerini sonlandırdı.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Anneler Günü dolayısı ile yayımladığı mesajında, “Karşılıksız sevmenin en güzel ifadesi annelerimiz, en değerli varlığımız ve baş tacımızdır” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Anneler Günü dolayısı ilebir kutlama mesajı yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ‘Anneler Günü’ olarak kutlanmaktadır. Annelerimiz; bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan, sabrın, fedakârlığın, hoşgörünün ve sevginin kaynağıdırlar ve dünyada anne sevgisinin yerine konulabilecek başka bir değer yoktur. Hayattaki en değerli varlıklarımız olan annelerimizi yalnız anneler gününde değil, hayat boyunca sevgi ile kucaklamamız gerekir. Varlıklarıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren karşılıksız sevmenin en güzel ifadesi annelerimiz, en değerli varlığımız ve baş tacımızdır” dedi.

‘ALINAN TEDBİRLERE HEP BİRLİKTE UYALIM’

Sözlerini sürdüren Kaymakam Karabulut, “Yaşanabilecek en yüce duygunun sahibi olan annelerimizin yetiştirdiği sağduyulu nesiller; gelişen, barış ve huzurla yaşanacak yarınlarımızın da mimarı olacaktır.Maalesef bu yıl da kutlanacak anneler gününde dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan salgın hastalık dolayısıyla diğer yıllardan daha farklı bir kutlama yapmamız gerekiyor. Anneler Günü’nde annelerimizi salgın hastalıktan koruyalım. Anneler Günü'müzü gelecek yıllarda yine aynı şekilde heyecan ve coşkuyla kutlayabilmemiz için alınan tedbirlere hep birlikte uyalım. Başımızın tacı annelerimizi ve tüm aile büyüklerimizi korumak adına fiziksel mesafe kurallarına uymak, onlara sevgimizi göstermenin en sağlıklı yolu olacaktır” dedi.

‘KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİN BİZLERE EMANETİDİR’

Kaymakam Karabulut, “Annelerimizin bu mutlu gününde, evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerine de minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Onlar, ölümsüzlüğe uğurladığımız kahraman şehitlerimizin bizlere emanetidir. Şehitlerimizin annelerine ve diğer yakınlarına sahip çıkmanın, destek olmanın, acılarını paylaşmanın hepimizin borcu olduğunu, Anneler Günü vesilesiyle bir kez daha vurgulamak istiyorum.Bu duygu ve düşüncelerle başta Şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyorum” şeklinde sözlerini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.