LASTİK İŞ

KAPLAN ''MECLİSTE HALKIN FİKİRLERİ OLMALI''

Asayiş 31.12.2015 - 14:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KAPLAN ''MECLİSTE HALKIN FİKİRLERİ OLMALI''

Hürriyet hayırlı olsun ziyaretlerine başladı CHP’nin tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet de hayırlı olsun ziyaretlerine başladı. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, kongre sürecini tamamlayan ilçelere hayırlı olsun ziyaretlerine başladı. Milletvekili Hürriyet; Gölcük, İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimini ziyaret etti. Milletvekili Hürriyet, “Sizlerin fikirleriyle Kocaeli’nin sesi mecliste daha gür çıkacak” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet kolları sıvadı ve ilçelerin tamamına hayırlı olsun ziyaretlerine başladı. Ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimlerine ayrı ayrı ziyaretlerde bulunan ve halkın sesinin meclis çatısı altında daha çok çıkmasını isteyen Hürriyet, önceki gün Gölcük ilçe başkanlığını ziyaret etti. MECLİSTE HALKIN FİKİRLERİ OLMALI Ziyaretlerinde konuşan CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe örgütleriyle kurulacak iletişimin hayati önemi olduğunu vurgulayarak, “Üstlenmiş olduğu görev çerçevesinde iletişimi oldukça önemsiyorum. Tüm partililerim ve kadın arkadaşlarımla beraber birlik beraberlik içerisinde daha fazla paylaşarak çalışmalıyız. Önerilerinizi, görüşlerinizi değerlendirerek, beraber bir şeyler yapalım istiyorum. Ziyaretlerim hem hayırlı olsun ziyaretleri hem de sizleri daha yakından tanımak istiyorum. İhtiyacımız olduğunda birbirimizi çekinmeden arayabileceğimizi bilmeliyiz. Hem kendi bölgenizde bizlerin yapabileceği, sizlerin çalışmalarına katkı sunabileceğimiz, sizin sesiniz olabileceğimiz konuları mecliste dile getirmek gerekiyorsa, bunları istişare etmek için bu ziyaretleri önemsiyorum.  Birbirimizi fikirsel anlamda da istişarelerle besleyebilmenin de önemli olduğunu düşünüyorum. Birbirimize görüş belirtmekten kesinlikle çekinmeyin. Meclisteki çalışmalarımı sizlerin fikirleriyle daha ileriye taşıyacağım” dedi.     “KADINLARLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ” İletişim ve işbirliğinin şart olduğunu önemle altını çizen CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet şunları kaydetti; “Ben de vekil olmadan önce sokakta emek veren bir kardeşinizdim. Çok çeşitli kademelerde görev aldım. O zamanlar daha çok kendi bölgemde çalışmaya gayret gösterdim. Güzel bir ekip kurduk ve güzel şeyler yaptık. Şimdi Kocaeli’nin yıllar sonra ilk kadın vekili var ve ilk olmak bana nasip oldu. CHP’li tüm kadın emekçisi arkadaşlarımı temsil ediyor olmak beni gururlandırıyor. Ben de sizleri en iyi şekilde temsil etmeye gayret edeceğim. Bizim görevlerimiz emanet görevler. Kocaeli örgütü kadınsız düşünülmesi mümkün değildir. Tabi bunu daha iyiye götürmek bizim elimizde. Çalışmalarımızda uyum ve işbirliği içerisinde başarılı olacağımıza inanıyorum ” açıklamasında bulundu.  

Hürriyet hayırlı olsun ziyaretlerine başladı

CHP’nin tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet de hayırlı olsun ziyaretlerine başladı.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, kongre sürecini tamamlayan ilçelere hayırlı olsun ziyaretlerine başladı. Milletvekili Hürriyet; Gölcük, İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimini ziyaret etti. Milletvekili Hürriyet, “Sizlerin fikirleriyle Kocaeli’nin sesi mecliste daha gür çıkacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet kolları sıvadı ve ilçelerin tamamına hayırlı olsun ziyaretlerine başladı. Ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimlerine ayrı ayrı ziyaretlerde bulunan ve halkın sesinin meclis çatısı altında daha çok çıkmasını isteyen Hürriyet, önceki gün Gölcük ilçe başkanlığını ziyaret etti.

MECLİSTE HALKIN FİKİRLERİ OLMALI

Ziyaretlerinde konuşan CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe örgütleriyle kurulacak iletişimin hayati önemi olduğunu vurgulayarak, “Üstlenmiş olduğu görev çerçevesinde iletişimi oldukça önemsiyorum. Tüm partililerim ve kadın arkadaşlarımla beraber birlik beraberlik içerisinde daha fazla paylaşarak çalışmalıyız. Önerilerinizi, görüşlerinizi değerlendirerek, beraber bir şeyler yapalım istiyorum. Ziyaretlerim hem hayırlı olsun ziyaretleri hem de sizleri daha yakından tanımak istiyorum. İhtiyacımız olduğunda birbirimizi çekinmeden arayabileceğimizi bilmeliyiz. Hem kendi bölgenizde bizlerin yapabileceği, sizlerin çalışmalarına katkı sunabileceğimiz, sizin sesiniz olabileceğimiz konuları mecliste dile getirmek gerekiyorsa, bunları istişare etmek için bu ziyaretleri önemsiyorum.  Birbirimizi fikirsel anlamda da istişarelerle besleyebilmenin de önemli olduğunu düşünüyorum. Birbirimize görüş belirtmekten kesinlikle çekinmeyin. Meclisteki çalışmalarımı sizlerin fikirleriyle daha ileriye taşıyacağım” dedi.

 

 

“KADINLARLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

İletişim ve işbirliğinin şart olduğunu önemle altını çizen CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet şunları kaydetti; “Ben de vekil olmadan önce sokakta emek veren bir kardeşinizdim. Çok çeşitli kademelerde görev aldım. O zamanlar daha çok kendi bölgemde çalışmaya gayret gösterdim. Güzel bir ekip kurduk ve güzel şeyler yaptık. Şimdi Kocaeli’nin yıllar sonra ilk kadın vekili var ve ilk olmak bana nasip oldu. CHP’li tüm kadın emekçisi arkadaşlarımı temsil ediyor olmak beni gururlandırıyor. Ben de sizleri en iyi şekilde temsil etmeye gayret edeceğim. Bizim görevlerimiz emanet görevler. Kocaeli örgütü kadınsız düşünülmesi mümkün değildir. Tabi bunu daha iyiye götürmek bizim elimizde. Çalışmalarımızda uyum ve işbirliği içerisinde başarılı olacağımıza inanıyorum ” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.