''KAPANMA DIŞINDA ÇAREMİZ YOK''

Sağlık 20.03.2021 - 14:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''KAPANMA DIŞINDA ÇAREMİZ YOK''

Kocaeli Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman, Kocaeli’de vaka sayılarında önemli bir artışın olduğuna dikkat çekerken, “Artık tek yol kısıtlama. Hatta tam kapanma” dedi

ÜZERİNE ÇIKTIK KOCAELİ’de vaka sayıları durdurulamıyor. Son olarak günlük yüz binde 138 vakaya ulaşılmasının ardından geçtiğimiz hafta içinde vaka sayıları da daha da arttı. Kocaeli Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman, “Vaka sayıları çok hızlı yükseliyor ve yüz binde 138’in üzerine çıktık” ifadelerini kulandı.  3. DALGA VAR MUTANT virüs ve mekanların açılmasının bulaş hızını artırdığına dikkat çeken Dr. Ömer Ardaman, “Şu an için tüm Türkiye gibi Kocaeli olarak da 3. dalgayı yaşıyoruz. Ve vaka sayılarının bir süre daha artacağını, böyle giderse de yoğun bakımların yeniden dolacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.  EVDEN ÇIKMAYALIM VAKALARIN düşürülmesinin tek yolunun kısıtlama, hatta tam kapanma olduğuna dikkan çeken Ardaman, “Fakat görüyoruz ki siyasi otorite buna çok sıcak bakmıyor. Bu sebeple bireyler olarak kendi önlemimiz almalı, zorunlu olmadıkça evden dahi çıkmamalıyız” dedi.
Kocaeli Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman, Kocaeli’de vaka sayılarında önemli bir artışın olduğuna dikkat çekerken, “Artık tek yol kısıtlama. Hatta tam kapanma” dedi

ÜZERİNE ÇIKTIK
KOCAELİ’de vaka sayıları durdurulamıyor. Son olarak günlük yüz binde 138 vakaya ulaşılmasının ardından geçtiğimiz hafta içinde vaka sayıları da daha da arttı. Kocaeli Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman, “Vaka sayıları çok hızlı yükseliyor ve yüz binde 138’in üzerine çıktık” ifadelerini kulandı. 

3. DALGA VAR
MUTANT virüs ve mekanların açılmasının bulaş hızını artırdığına dikkat çeken Dr. Ömer Ardaman, “Şu an için tüm Türkiye gibi Kocaeli olarak da 3. dalgayı yaşıyoruz. Ve vaka sayılarının bir süre daha artacağını, böyle giderse de yoğun bakımların yeniden dolacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu. 

EVDEN ÇIKMAYALIM
VAKALARIN düşürülmesinin tek yolunun kısıtlama, hatta tam kapanma olduğuna dikkan çeken Ardaman, “Fakat görüyoruz ki siyasi otorite buna çok sıcak bakmıyor. Bu sebeple bireyler olarak kendi önlemimiz almalı, zorunlu olmadıkça evden dahi çıkmamalıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.