LASTİK İŞ
ismail

KAMYONETİN ÇARPTIĞI 2 KADIN AĞIR YARALANDI

Asayiş 25.05.2021 - 17:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAMYONETİN ÇARPTIĞI 2 KADIN AĞIR YARALANDI

İzmit de cadde üzerinde karşıya geçmeye çalışan 2 kadın, kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerine gelen ve yaralılardan birinin oğlu olduğunu söyleyen avukat ise "Hemen tutanak tutmak zorundasın" diyerek polislere çıkışınca vatandaşların tepkisi ile karşılaştı.

(İHA) -Kaza,  ilçesi Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Azize D.’ye (48) ve yanındaki ismi öğrenilemeyen kadına, caddede karşıya geçmek istedikleri sırada, B.T. idaresindeki 41 RY 486 plakalı kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki kadın yola savrularak ağır yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polise, "tutanak" tepkisi Kaza sonrasında olay yerine gelerek yaralılardan birinin oğlu olduğunu söyleyen bir avukat, kazaya karışan kamyonet sürücüsü B.T. ve polislerle tartıştı. Polislerin olay yerinde hemen tutanak tutmasını ve o tutulan tutanağı almak isteyen şahıs, "Karayolları Trafik Kanunu bilmiyor musun sen? Olay yerinde tutanak tutmaz zorundasın" diyerek polis ekiplerine tepki gösterdi. Polis ekipleri ise çevredeki vatandaşlardan da tepki gören avukat olduğunu belirten şahsa işleyişi anlatarak sakinleştirmeye çalıştı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı
İzmit de cadde üzerinde karşıya geçmeye çalışan 2 kadın, kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerine gelen ve yaralılardan birinin oğlu olduğunu söyleyen avukat ise "Hemen tutanak tutmak zorundasın" diyerek polislere çıkışınca vatandaşların tepkisi ile karşılaştı.

(İHA) -Kaza,  ilçesi Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Azize D.’ye (48) ve yanındaki ismi öğrenilemeyen kadına, caddede karşıya geçmek istedikleri sırada, B.T. idaresindeki 41 RY 486 plakalı kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki kadın yola savrularak ağır yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polise, "tutanak" tepkisi
Kaza sonrasında olay yerine gelerek yaralılardan birinin oğlu olduğunu söyleyen bir avukat, kazaya karışan kamyonet sürücüsü B.T. ve polislerle tartıştı. Polislerin olay yerinde hemen tutanak tutmasını ve o tutulan tutanağı almak isteyen şahıs, "Karayolları Trafik Kanunu bilmiyor musun sen? Olay yerinde tutanak tutmaz zorundasın" diyerek polis ekiplerine tepki gösterdi. Polis ekipleri ise çevredeki vatandaşlardan da tepki gören avukat olduğunu belirten şahsa işleyişi anlatarak sakinleştirmeye çalıştı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.