Kahvaltıların Vazgeçilmezi Şeker İlavesiz Ezme

Sağlık 21.03.2021 - 13:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

Kahvaltıların Vazgeçilmezi Şeker İlavesiz Ezme

Servet Şekerleme tesislerinde üretimi gerçekleştirilen şeker ilavesiz ezme çeşitleri yurt dışından talep görmeye başladı.

Kahvaltıların Vazgeçilmezi Şeker İlavesiz Ezme Servet Şekerleme tesislerinde üretimi gerçekleştirilen şeker ilavesiz ezme çeşitleri yurt dışından talep görmeye başladı. Kahvaltıların vazgeçilmezleri arasında yer alan ezme çeşitlerinde ürün çeşitliliğini genişleten firma, gerek yurtiçinde gerek yurt dışında şeker ilavesiz ezme çeşitlerini tüketiciye sundu. İç piyasanın ardından yurt dışında da raflarda yerini alan ürünler 192 ülkeye ihraç ediliyor. İçeriğinde şeker yerine isomalt ve inulin bulunan şeker ilavesiz ezme çeşitleri yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Ürün Çeşitliliği İle Kalite Birleşti Şeker pancarından elde edilen şekere karşılık tek şeker ikamesi olan isomat, ürünlerde dolgu ve tatlandırıcı amaçlı şeker yerine kullanılıyor. Yapılan ar-ge çalışması ve araştırmaların ardından seri üretimine geçilen şekersiz ezme çeşitlerinde meyvelerin aroma ve tatlarından da yararlanılıyor. Kısa süre içerisinde iç piyasada ciddi bir satış rekoru yakalayan ürünler yurt dışında da yoğun şekilde talep oluşturmaya başladı. Ürünler çok kısa süre içerisinde tüketicilerin vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Yaklaşık 40 yıldır sektörde ürün çeşitliliği ile kaliteyi birleştiren Servet Şekerleme Fethiye'den tüm dünyaya şekerleme çeşitleri satışını gerçekleştirmektedir. https://www.servetsekerleme.com/ sitesi üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz. Şeker İlavesiz Ezme Çeşitleri Online satış mağazası ile birlikte telefon siparişi de alan firma ürünleri üretim aşamasından son tüketiciye kadar olan tüm süreçte kalite ile sunmakta. Yüksek proteinli şeker ilavesiz ezme çeşitleri içerisinde en fazla rağbet gören; ·       Kaju ezmesi ·       Antep fıstığı ezmesi ·       Fındık ezmesi ·       Yer fıstığı ezmesi ·       Ceviz ezmesi ·       Badem ezmesidir. Anı Yaşamanın Hazzı Ezme kahvaltı masalarının olmazsa olmazı olan ve insana enerji veren bir şekerleme ürünüdür. Protein, yağ, karbonhidrat ve vitaminleri tek bir üründe buluşturan ezme her yaştan insan tarafından beğenilerek tüketilmektedir. İçeriğinde magnezyum ve potasyum barındıran ürün şeker ilavesiz lezzeti ile çok daha fazla insana hitap ediyor. Şeker tüketiminden kaçınanların kahvaltılarını renklendiren ürün aynı zamanda mutluluk hormonu salgılanmasına da yardımcı oluyor. Günlük kalori ihtiyacının büyük oranda karşılanmasını sağlayan ürünler anı yaşamanın hazzını sunuyor. Kalp ve damar sağlığını korumaya da yardımcı olan ürün çeşidindeki enerji ve kalori miktarı şeker ilaveli çeşitleri ile aynı seviyededir.  
Servet Şekerleme tesislerinde üretimi gerçekleştirilen şeker ilavesiz ezme çeşitleri yurt dışından talep görmeye başladı.

Kahvaltıların Vazgeçilmezi Şeker İlavesiz Ezme

Servet Şekerleme tesislerinde üretimi gerçekleştirilen şeker ilavesiz ezme çeşitleri yurt dışından talep görmeye başladı.

Kahvaltıların vazgeçilmezleri arasında yer alan ezme çeşitlerinde ürün çeşitliliğini genişleten firma, gerek yurtiçinde gerek yurt dışında şeker ilavesiz ezme çeşitlerini tüketiciye sundu.

İç piyasanın ardından yurt dışında da raflarda yerini alan ürünler 192 ülkeye ihraç ediliyor. İçeriğinde şeker yerine isomalt ve inulin bulunan şeker ilavesiz ezme çeşitleri yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Ürün Çeşitliliği İle Kalite Birleşti

Şeker pancarından elde edilen şekere karşılık tek şeker ikamesi olan isomat, ürünlerde dolgu ve tatlandırıcı amaçlı şeker yerine kullanılıyor.

Yapılan ar-ge çalışması ve araştırmaların ardından seri üretimine geçilen şekersiz ezme çeşitlerinde meyvelerin aroma ve tatlarından da yararlanılıyor.

Kısa süre içerisinde iç piyasada ciddi bir satış rekoru yakalayan ürünler yurt dışında da yoğun şekilde talep oluşturmaya başladı. Ürünler çok kısa süre içerisinde tüketicilerin vazgeçilmezleri arasında yerini aldı.

Yaklaşık 40 yıldır sektörde ürün çeşitliliği ile kaliteyi birleştiren Servet Şekerleme Fethiye'den tüm dünyaya şekerleme çeşitleri satışını gerçekleştirmektedir. https://www.servetsekerleme.com/ sitesi üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz.

Şeker İlavesiz Ezme Çeşitleri

Online satış mağazası ile birlikte telefon siparişi de alan firma ürünleri üretim aşamasından son tüketiciye kadar olan tüm süreçte kalite ile sunmakta.

Yüksek proteinli şeker ilavesiz ezme çeşitleri içerisinde en fazla rağbet gören;

·       Kaju ezmesi

·       Antep fıstığı ezmesi

·       Fındık ezmesi

·       Yer fıstığı ezmesi

·       Ceviz ezmesi

·       Badem ezmesidir.

Anı Yaşamanın Hazzı

Ezme kahvaltı masalarının olmazsa olmazı olan ve insana enerji veren bir şekerleme ürünüdür. Protein, yağ, karbonhidrat ve vitaminleri tek bir üründe buluşturan ezme her yaştan insan tarafından beğenilerek tüketilmektedir.

İçeriğinde magnezyum ve potasyum barındıran ürün şeker ilavesiz lezzeti ile çok daha fazla insana hitap ediyor. Şeker tüketiminden kaçınanların kahvaltılarını renklendiren ürün aynı zamanda mutluluk hormonu salgılanmasına da yardımcı oluyor.

Günlük kalori ihtiyacının büyük oranda karşılanmasını sağlayan ürünler anı yaşamanın hazzını sunuyor. Kalp ve damar sağlığını korumaya da yardımcı olan ürün çeşidindeki enerji ve kalori miktarı şeker ilaveli çeşitleri ile aynı seviyededir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.