KIZILAY RAMAZANA HAZIR

31.03.2021 - 14:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KIZILAY RAMAZANA HAZIR

İhtiyaç sahibi ailelere yardımlarını sürdüren Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, yardıma muhtaç ailelere ramazan ayında bin aileye gıda yardımı hazır olduğunu belirti. Her koli bir ailenin aylık gıdasını temin ediyor. Aynı zamanda Ramazan pidesini de ailelerimize Ramazan boyu dağıtacağız

Yaklaşık iki yıldan beri sürekli yardıma muhtaç ailelere ulaşarak gıda ve giyim yardımını yapan Kızılay Gölcük Şubesi toplam 5000 bin aileye ulaştığını belirten Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış; “göreve geldiğimizden bu güne kadar ilçemizde yardıma muhtaç ailelerimizi tespit ederek ama sıcak yemek ama giyim ama gıda yardımında bulunduk. Tabi ki yaptığımız yardımlar asla ve asla onur kırıcı bir şekilde değil. Hatta aileye yaptığımız yardımlardan komşusunun bile haberi olmuyor. Bu çalışmalarımızda gönüllü ekiplerimiz çok hassas davranıyorlar.   Mübarek Ramazan ayına az bir süre kaldı. Bizde bu kapsamda dernek yönetim kurulu ve gönüllülerimizle çalışmalarımızı hızlandırarak başladık. 1 Nisan ile 13 Nisan arasında toplam 1000 aileye hayırsever vatandaşlarımızdan her aileye ramazan boyu yetecek koli gıda içerisinde kavurma başta olmak üzere zeytin peynir ve benzeri gıdalar bulunur. Aynı zamanda bünyemizde bulunan 7 den 70 e kadar giysilerimiz mevcut. Bu giysiler kesinlikle hiç kullanılmamış giysilerdir. Ramazan ayı başlangıcında gıda kolilerimiz yardıma muhtaç ailelere Kızılay gönüllü ekiplerimiz tarafından dağıtılacak.   Ramazan pidesi alamayan ailelerimiz için, ilçemizde faaliyet gösteren fırınlarımızın destekleri ile Ramazan ayı boyunca gönüllü ekiplerimizle birlikte saat 16 ile 18 arasında evlerine sıcak Ramazan pidesi dağıtılacaktır. Ramazan ayında Ramazan sıcak pidesi alamayan aile kalmayacak şekilde çalışacağız. Bir kurum olarak hayırsever vatandaşlarımızdan aldığımız gıda ve giysi yardımları milletimize yardım olarak dağıtıyoruz. Giysi yardımı ise ihtiyacı olan çocuk büyük ve küçük ayakkabıdan her çeşit giysimiz var ihtiyacı olan ailelere buradan emin ediyoruz. ” dedi.   Fahri Haner      
İhtiyaç sahibi ailelere yardımlarını sürdüren Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, yardıma muhtaç ailelere ramazan ayında bin aileye gıda yardımı hazır olduğunu belirti. Her koli bir ailenin aylık gıdasını temin ediyor. Aynı zamanda Ramazan pidesini de ailelerimize Ramazan boyu dağıtacağız

Yaklaşık iki yıldan beri sürekli yardıma muhtaç ailelere ulaşarak gıda ve giyim yardımını yapan Kızılay Gölcük Şubesi toplam 5000 bin aileye ulaştığını belirten Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış; “göreve geldiğimizden bu güne kadar ilçemizde yardıma muhtaç ailelerimizi tespit ederek ama sıcak yemek ama giyim ama gıda yardımında bulunduk. Tabi ki yaptığımız yardımlar asla ve asla onur kırıcı bir şekilde değil. Hatta aileye yaptığımız yardımlardan komşusunun bile haberi olmuyor. Bu çalışmalarımızda gönüllü ekiplerimiz çok hassas davranıyorlar.

 

Mübarek Ramazan ayına az bir süre kaldı. Bizde bu kapsamda dernek yönetim kurulu ve gönüllülerimizle çalışmalarımızı hızlandırarak başladık. 1 Nisan ile 13 Nisan arasında toplam 1000 aileye hayırsever vatandaşlarımızdan her aileye ramazan boyu yetecek koli gıda içerisinde kavurma başta olmak üzere zeytin peynir ve benzeri gıdalar bulunur. Aynı zamanda bünyemizde bulunan 7 den 70 e kadar giysilerimiz mevcut. Bu giysiler kesinlikle hiç kullanılmamış giysilerdir. Ramazan ayı başlangıcında gıda kolilerimiz yardıma muhtaç ailelere Kızılay gönüllü ekiplerimiz tarafından dağıtılacak.

 

Ramazan pidesi alamayan ailelerimiz için, ilçemizde faaliyet gösteren fırınlarımızın destekleri ile Ramazan ayı boyunca gönüllü ekiplerimizle birlikte saat 16 ile 18 arasında evlerine sıcak Ramazan pidesi dağıtılacaktır. Ramazan ayında Ramazan sıcak pidesi alamayan aile kalmayacak şekilde çalışacağız. Bir kurum olarak hayırsever vatandaşlarımızdan aldığımız gıda ve giysi yardımları milletimize yardım olarak dağıtıyoruz. Giysi yardımı ise ihtiyacı olan çocuk büyük ve küçük ayakkabıdan her çeşit giysimiz var ihtiyacı olan ailelere buradan emin ediyoruz. ” dedi.

 

Fahri Haner  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.