KILIÇDAROĞLU GÖLCÜK'E GELİYOR

Siyaset 30.03.2021 - 10:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KILIÇDAROĞLU GÖLCÜK'E GELİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere 8 Nisan Perşembe günü Kocaeli’ye gelecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 8 Nisan Perşembe günü  Kocaeli’ne gelecek. Karamürsel ile  Gölcük ilçelerinde düzenlenecek olan programlara katılacak olan Kılıçdaroğlu, bölgenin kanaat önderleri ve esnafıyla bir araya gelecek.  İZMİT’E GELECEK Mİ? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 8 Nisan tarihindeki programda İzmit’e gelip gelmeyeceği ise şu an için netlik kazanmadı. Şimdilik 8 Nisan’daki program yalnızca Gölcük ve Karamürsel ilçelerini kapsıyor. Ancak önümüzdeki bir hafta içinde Kılıçdaroğlu’nun programlarında değişiklik yaşanma ihtimali de bulunuyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere 8 Nisan Perşembe günü Kocaeli’ye gelecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 8 Nisan Perşembe günü  Kocaeli’ne gelecek. Karamürsel ile  Gölcük ilçelerinde düzenlenecek olan programlara katılacak olan Kılıçdaroğlu, bölgenin kanaat önderleri ve esnafıyla bir araya gelecek. 

İZMİT’E GELECEK Mİ?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 8 Nisan tarihindeki programda İzmit’e gelip gelmeyeceği ise şu an için netlik kazanmadı. Şimdilik 8 Nisan’daki program yalnızca Gölcük ve Karamürsel ilçelerini kapsıyor. Ancak önümüzdeki bir hafta içinde Kılıçdaroğlu’nun programlarında değişiklik yaşanma ihtimali de bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.