LASTİK İŞ

JANDARMADAN TARİHİ PARA BASKINI

Gündem 26.03.2021 - 10:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

JANDARMADAN TARİHİ PARA BASKINI

Kocaeli’de jandarma ekipleri tarafından bir iş yerinde yapılan aramalarda farklı dönemlere ait 38 adet metal para ele geçirildi.

İHA) -  Edinilen bilgilere göre, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu ile mücadele kapsamında 24 Mart tarihinde Gebze ilçesi Balçık Mahallesi’nde Ş.Ş. isimli şahsın iş yerinde arama yapıldı. İş yerinde ve arama sırasında, iş yerinde bulunan S.Y. isimli şahsın üzerinde yapılan aramalarda 6 gram metamfetamin, 1 adet elektronik hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 25 adet fişek, 38 adet farklı dönemlere ait tarihi eser niteliğinde metal para ve 1 adet bıçak ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kocaeli’de jandarma ekipleri tarafından bir iş yerinde yapılan aramalarda farklı dönemlere ait 38 adet metal para ele geçirildi.

İHA) -  Edinilen bilgilere göre, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu ile mücadele kapsamında 24 Mart tarihinde Gebze ilçesi Balçık Mahallesi’nde Ş.Ş. isimli şahsın iş yerinde arama yapıldı. İş yerinde ve arama sırasında, iş yerinde bulunan S.Y. isimli şahsın üzerinde yapılan aramalarda 6 gram metamfetamin, 1 adet elektronik hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 25 adet fişek, 38 adet farklı dönemlere ait tarihi eser niteliğinde metal para ve 1 adet bıçak ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.