LASTİK İŞ

JANDARMA 178 YAŞINDA

Gündem 15.06.2017 - 11:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

JANDARMA 178 YAŞINDA

Jandarma Teşkilatının 178. inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Keskin, Gölcük İlçe Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca’ya ziyaret gerçekleştirdiler.

Kaymakam Mustafa Altıntaş, Jandarma teşkilatının 178’inci yılının kutlandığını belirterek, "İnşallah daha nice yılları birlikte kutlarız. Bugün bizleri burada ağırlayan Jandarma Komutanımıza ve personeline teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Ellibeş yaptığı açıklamada, yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük özveriyle görev yapmakta olan Jandarma teşkilatı, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımız ile bütünleşmiştir. Bugün Jandarma Teşkilatımızın 178. Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum. İlçe Jandarma Komutanlığı personelimizin başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, vatan uğrunda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize mübarek Ramazan ayı hürmetine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi. Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca, Protokol üyelerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.
Jandarma Teşkilatının 178. inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Keskin, Gölcük İlçe Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca’ya ziyaret gerçekleştirdiler.

Kaymakam Mustafa Altıntaş, Jandarma teşkilatının 178’inci yılının kutlandığını belirterek, "İnşallah daha nice yılları birlikte kutlarız. Bugün bizleri burada ağırlayan Jandarma Komutanımıza ve personeline teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Ellibeş yaptığı açıklamada, yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük özveriyle görev yapmakta olan Jandarma teşkilatı, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımız ile bütünleşmiştir. Bugün Jandarma Teşkilatımızın 178. Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum. İlçe Jandarma Komutanlığı personelimizin başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, vatan uğrunda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize mübarek Ramazan ayı hürmetine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca, Protokol üyelerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.