İzmit te Su Kesintisi

Kocaeli 27.08.2013 - 23:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İzmit te Su Kesintisi

İzmit'te yapımına devam edilen İçme suyu inşaatı sebebiyle su kesintisi olacağı öğrenildi. İSU'dan yapılan açıklamaya göre, "Kurumumuz tarafından yapımı devam etmekte olan "Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ve Civar Köyler ile İzmit ilçesi (150 kotu üstü) İçmesuyu Temin İnşaatı" projesi kapsamında yer alan Umuttepe Kampüsü üst kısmında yapımı tamamlanan D4 içme suyu deposunun mevcut içme suyu terfi hattına bağlantı çalışması yapılacaktır." ifadeleri kullanıldı. 29 Ağustos Perşembe günü yapılacak çalışma için İSU, "10: 00 ile 14: 00 saatleri arasından yapılacak çalışmada 4 saat süre ile İzmit ilçesi Akpınar TOKİ Konutları, Akpınar Orman Köy Villaları'nda içme suyu kesintisi yapılacak. Yapılacak kesintiden etkilenmemeleri için belirtilen bölgelerde yer alan abonelerin gerekli önlemleri almaları gerekmektedir" uyarısında bulundu. - KOCAELİ

İzmit'te yapımına devam edilen İçme suyu inşaatı sebebiyle su kesintisi olacağı öğrenildi.

İSU'dan yapılan açıklamaya göre, "Kurumumuz tarafından yapımı devam etmekte olan "Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ve Civar Köyler ile İzmit ilçesi (150 kotu üstü) İçmesuyu Temin İnşaatı" projesi kapsamında yer alan Umuttepe Kampüsü üst kısmında yapımı tamamlanan D4 içme suyu deposunun mevcut içme suyu terfi hattına bağlantı çalışması yapılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

29 Ağustos Perşembe günü yapılacak çalışma için İSU, "10: 00 ile 14: 00 saatleri arasından yapılacak çalışmada 4 saat süre ile İzmit ilçesi Akpınar TOKİ Konutları, Akpınar Orman Köy Villaları'nda içme suyu kesintisi yapılacak. Yapılacak kesintiden etkilenmemeleri için belirtilen bölgelerde yer alan abonelerin gerekli önlemleri almaları gerekmektedir" uyarısında bulundu. - KOCAELİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.