İZMİT-GÖLCÜK HATTINDA PARA KULLANILMAYACAK

Gölcük 29.05.2021 - 23:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

İZMİT-GÖLCÜK HATTINDA PARA KULLANILMAYACAK

İzmit- Gölcük seferi yapan minübülerde para ile ödeme dönemi sona eriyor. Minübüslerde Kent Kart kullanılacak.

Gölcük- İzmit arasında hizmet veren otobüsler hala tam olarak KentKart sistemine dahil olmamıştı. Gölcük-İzmit otobüslerinde KentKart geçtiği gibi para da kabul ediliyordu. Ancak kooperatif 1 Haziran Salı günü itibarı ile paralı binişleri kaldırıyor. Gölcük İzmit otobüslerinde 1 Haziran’dan itibaren sadece KentKartlar geçerli olacak. AMAN DİKKAT Kooperatif bu noktada tüm Gölcüklüleri uyarıyor. 1 Haziran itibarı ile KentKart’ı olmayanlar Gölcük İzmit otobüslerine binemeyecek. Özellikle şoförlerin ve yolcuların karşı karşıya kalmaması için tüm vatandaşların eğer yoksa bir an önce KentKartlarını edinmeleri gerekiyor. HES DE YÜKLENMELİ Öte yandan sadece KentKart temin etmek yeterli değil. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin internet sitesinden KentKartlarınıza HES kodu yüklemeniz gerekiyor. Aksi halde kartınızı cihaza okuttuğunuzda Geçersiz Kart uyarısı alacaksınız.
İzmit- Gölcük seferi yapan minübülerde para ile ödeme dönemi sona eriyor. Minübüslerde Kent Kart kullanılacak.

Gölcük- İzmit arasında hizmet veren otobüsler hala tam olarak KentKart sistemine dahil olmamıştı. Gölcük-İzmit otobüslerinde KentKart geçtiği gibi para da kabul ediliyordu. Ancak kooperatif 1 Haziran Salı günü itibarı ile paralı binişleri kaldırıyor. Gölcük İzmit otobüslerinde 1 Haziran’dan itibaren sadece KentKartlar geçerli olacak.

AMAN DİKKAT

Kooperatif bu noktada tüm Gölcüklüleri uyarıyor. 1 Haziran itibarı ile KentKart’ı olmayanlar Gölcük İzmit otobüslerine binemeyecek. Özellikle şoförlerin ve yolcuların karşı karşıya kalmaması için tüm vatandaşların eğer yoksa bir an önce KentKartlarını edinmeleri gerekiyor.

HES DE YÜKLENMELİ

Öte yandan sadece KentKart temin etmek yeterli değil. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin internet sitesinden KentKartlarınıza HES kodu yüklemeniz gerekiyor. Aksi halde kartınızı cihaza okuttuğunuzda Geçersiz Kart uyarısı alacaksınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.