LASTİK İŞ

İYİLER SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

07.02.2021 - 13:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

İYİLER SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

İYİ Parti Gölcük, Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği ile birlikte İYİ Parti İlçe Yönetimi, Kadın Politikaları Başkanımız ve Gençlik Kollarımız ile birlikte ilçemizde bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

İYİ Parti Gölcük ilçemizde bazı noktalara yem bırakarak sokak hayvanlarına yönelik sosyal sorumluluk projesine imza attı. Bu kapsamda öncelikle ilçemizin birçok noktasında bulunan sokak hayvanlarının bulunduğu alanlara yem bırakarak insanımızın evlerinde bulunduğu bu dönemde, yemek bulamayan sokak hayvanlarına faydası olacak bir çalışmaya imza attı.  ‘BİR ÇALIŞMA BAŞLATTIK’ İYİ Parti İlçe Başkan İsmail Aynacı  “Ülkemizin korona virüsü ile mücadele ettiği şu günlerde, koronavirüsünden korunmak adına alınan tedbirler kapsamında kapatılan işletmelerin birçoğu, gıda sektöründe faaliyet gösteriyor. Vatandaşlarımızın kişisel izole amaçlı dışarı çıkamaması, sokakta yaşayan hayvan dostlarımızın yemek bulmalarını güçleştirmektedir. Bu zor günlerde sokak hayvanlarına destek olmak ve onların yemek ihtiyaçlarını gidermek amacıyla  Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği ile birlikte sokak hayvanlarını besleme çalışması başlatmış bulunmaktayız” dedi.  ‘UMARIZ Kİ BU ÇALIŞMA BİR ÖRNEK TEŞKİL EDER’ Sözlerine devam eden Aynacı “İçinde bulunduğumuz salgın süreci ve korunmaya yönelik bireysel tedbirler kapsamında, küçük gruplar halinde, kişisel mesafe kuralına riayet ederek koruyucu maske, eldiven ve gerekli dezenfektanlarla tüm koruma tedbirlerimizi eksiksiz bir şekilde alarak çalışmamızı tamamladık. Umarız ki bu çalışma bir örnek teşkil eder ve bizlerin desteğine şu günlerde daha çok ihtiyaç duyan hayvan dostlarımıza daha çok dost eli uzanır. Unutmayalım ki sadece virüs değil, iyilik de bulaşıcıdır. Sağlıklı günlerde tekrar bir arada olmak dileğiyle” dedi.
İYİ Parti Gölcük, Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği ile birlikte İYİ Parti İlçe Yönetimi, Kadın Politikaları Başkanımız ve Gençlik Kollarımız ile birlikte ilçemizde bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

İYİ Parti Gölcük ilçemizde bazı noktalara yem bırakarak sokak hayvanlarına yönelik sosyal sorumluluk projesine imza attı. Bu kapsamda öncelikle ilçemizin birçok noktasında bulunan sokak hayvanlarının bulunduğu alanlara yem bırakarak insanımızın evlerinde bulunduğu bu dönemde, yemek bulamayan sokak hayvanlarına faydası olacak bir çalışmaya imza attı.

 ‘BİR ÇALIŞMA BAŞLATTIK’
İYİ Parti İlçe Başkan İsmail Aynacı  “Ülkemizin korona virüsü ile mücadele ettiği şu günlerde, koronavirüsünden korunmak adına alınan tedbirler kapsamında kapatılan işletmelerin birçoğu, gıda sektöründe faaliyet gösteriyor. Vatandaşlarımızın kişisel izole amaçlı dışarı çıkamaması, sokakta yaşayan hayvan dostlarımızın yemek bulmalarını güçleştirmektedir. Bu zor günlerde sokak hayvanlarına destek olmak ve onların yemek ihtiyaçlarını gidermek amacıyla  Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği ile birlikte sokak hayvanlarını besleme çalışması başlatmış bulunmaktayız” dedi.

 ‘UMARIZ Kİ BU ÇALIŞMA BİR ÖRNEK TEŞKİL EDER’
Sözlerine devam eden Aynacı “İçinde bulunduğumuz salgın süreci ve korunmaya yönelik bireysel tedbirler kapsamında, küçük gruplar halinde, kişisel mesafe kuralına riayet ederek koruyucu maske, eldiven ve gerekli dezenfektanlarla tüm koruma tedbirlerimizi eksiksiz bir şekilde alarak çalışmamızı tamamladık. Umarız ki bu çalışma bir örnek teşkil eder ve bizlerin desteğine şu günlerde daha çok ihtiyaç duyan hayvan dostlarımıza daha çok dost eli uzanır. Unutmayalım ki sadece virüs değil, iyilik de bulaşıcıdır. Sağlıklı günlerde tekrar bir arada olmak dileğiyle” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.