LASTİK İŞ
ismail

İYİ PARTİDEN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Gündem 07.01.2020 - 14:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İYİ PARTİDEN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

İl genelinde emniyet müdürlerinin görev yeri değişiklikleri kapsamında Gölcük Emniyet Müdürlüğüne atanan Emniyet Müdürü Adem Gider’i İYİ Parti İlçe yöneticileri ziyaret etti.

İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı, İl Yöneticisi Çetin Kocatürk, Kadın kolları Başkanı Cahide Uslu Gençlik Kolları Başkanı Salih Acar  ve yönetimi yeni göreve başlayan emniyet müdürü Adem Gider'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  Ziyarette kısa bir konuşma yapan İYİ Parti ilçe başkanı Aynacı “Öncelikle yeni görevini hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. İlçemize hoş geldiniz. Gölcük ülkemizin her ilinde burada ikamet etmektedir. Fakat bu güne kadar hep birlik ve beraberlik içerisinde yaşamımızı sürdürdük. Sürdürmeye devam ediyoruz. Biz parti teşkilatı olarak her zaman ilçe emniyet teşkilatımıza destek olmak için hazırız” dedi.  Ardından konuşan İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider ise şunları dile getirdi. Gider “Bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bizler görev verildiği her yerde çalışmalarımızı arkadaşlarımız ile halkımızın can ve mal güvenliği için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bizim için önemli olan olası bir durumda tahribat oluşmada olaylara engel olmaktır. Aynı zamanda yaşanan olaylarda vatandaşlarımızın görevli polis arkadaşlarımıza yardımcı olması çok önemlidir. Bu nazik ziyaretini için bir kez daha teşekkür ederim” dedi. Karşılıklı fikir alışverişinden sonra ziyaret son buldu. Fahri Haner
İl genelinde emniyet müdürlerinin görev yeri değişiklikleri kapsamında Gölcük Emniyet Müdürlüğüne atanan Emniyet Müdürü Adem Gider’i İYİ Parti İlçe yöneticileri ziyaret etti.

İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı, İl Yöneticisi Çetin Kocatürk, Kadın kolları Başkanı Cahide Uslu Gençlik Kolları Başkanı Salih Acar  ve yönetimi yeni göreve başlayan emniyet müdürü Adem Gider'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 
Ziyarette kısa bir konuşma yapan İYİ Parti ilçe başkanı Aynacı “Öncelikle yeni görevini hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. İlçemize hoş geldiniz. Gölcük ülkemizin her ilinde burada ikamet etmektedir. Fakat bu güne kadar hep birlik ve beraberlik içerisinde yaşamımızı sürdürdük. Sürdürmeye devam ediyoruz. Biz parti teşkilatı olarak her zaman ilçe emniyet teşkilatımıza destek olmak için hazırız” dedi. 
Ardından konuşan İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider ise şunları dile getirdi. Gider “Bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bizler görev verildiği her yerde çalışmalarımızı arkadaşlarımız ile halkımızın can ve mal güvenliği için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bizim için önemli olan olası bir durumda tahribat oluşmada olaylara engel olmaktır. Aynı zamanda yaşanan olaylarda vatandaşlarımızın görevli polis arkadaşlarımıza yardımcı olması çok önemlidir. Bu nazik ziyaretini için bir kez daha teşekkür ederim” dedi. Karşılıklı fikir alışverişinden sonra ziyaret son buldu.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.