LASTİK İŞ
ismail

İYİ PARTİ KOCAELİ'DEN İZMİR'E YARDIM ELİ

04.11.2020 - 09:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

İYİ PARTİ KOCAELİ'DEN İZMİR'E YARDIM ELİ

İYİ Parti Kocaeli teşkilatının depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak için hazırladığı yardım kolileri bu akşam İzmir’e doğru yola çıktı.

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Yaraların sarıldığı İzmir'e bir yardım eli de İYİ Parti Kocaeli teşkilatından uzatıldı. Tüm ilçelerde toplanan yardım malzemeleri il binasındaki malzemelerle birleştirildikten sonra 5 bin battaniye, 20 bin maske, 5 bin dezenfektan, ısıtıcı, muhtelif gıda ve kullanılmamış kıyafetlerden oluşan yardım aracı İzmir'e gönderilmek üzere yola çıktı.  Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, "Cuma günü İzmir'de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Arama kurtarma ekiplerimizin de göçük altında kalan vatandaşlarımızı sağ salim çıkarmaları için Rabbimden kolaylıklar diliyorum. Yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik bizim aziz milletimizin en büyük özelliklerinden birisi. Bugün de İzmir'deki kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek adına il teşkilatımızın oluşturduğu İzmir Afet Komisyonumuzun koordinesinde İYİ Parti Kocaeli ailemizin yardımlarını depremzedelere gönderiyoruz. Emeği ve yardımı geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Büyük bir dayanışma örneği gösteren teşkilatlarımıza ve hayırseverlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun." dedi.  
İYİ Parti Kocaeli teşkilatının depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak için hazırladığı yardım kolileri bu akşam İzmir’e doğru yola çıktı.

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Yaraların sarıldığı İzmir'e bir yardım eli de İYİ Parti Kocaeli teşkilatından uzatıldı. Tüm ilçelerde toplanan yardım malzemeleri il binasındaki malzemelerle birleştirildikten sonra 5 bin battaniye, 20 bin maske, 5 bin dezenfektan, ısıtıcı, muhtelif gıda ve kullanılmamış kıyafetlerden oluşan yardım aracı İzmir'e gönderilmek üzere yola çıktı. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, "Cuma günü İzmir'de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Arama kurtarma ekiplerimizin de göçük altında kalan vatandaşlarımızı sağ salim çıkarmaları için Rabbimden kolaylıklar diliyorum. Yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik bizim aziz milletimizin en büyük özelliklerinden birisi. Bugün de İzmir'deki kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek adına il teşkilatımızın oluşturduğu İzmir Afet Komisyonumuzun koordinesinde İYİ Parti Kocaeli ailemizin yardımlarını depremzedelere gönderiyoruz. Emeği ve yardımı geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Büyük bir dayanışma örneği gösteren teşkilatlarımıza ve hayırseverlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.