LASTİK İŞ
ismail

İYİ EKİP AYNI ANDA 41 YERDE

Siyaset 21.03.2021 - 10:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

İYİ EKİP AYNI ANDA 41 YERDE

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığının periyodik aralıklarla tüm ilçelerde gerçekleştireceği "İYİ Ekip Aynı Anda 41 Ayrı Yerde" programı Kandıra ile devam etti.

İlk olarak Kandıra ilçe binasında toplantı gerçekleştiren İYİ ekibi, çevre esnafı ve vatandaşlarla birlikte Andımızı yasaklayanlara inat daha bir gür sesle okudu. Ardından koordineli bir şekilde çarşıdan esnafa merkez mahallelerden en uzak köylere kadar Kandıra'yı karış karış gezdi.    Kandıra saha programında TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı  Şanbaz Yıldız, Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay,  İlçe başkanları, İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe teşkilatı, İYİ Gençler önceden belirlenen 41 ayrı noktada Genel Başkan Meral Akşener'in selam ve sevgilerini ileterek çiftçinin, esnafın, vatandaşın sorun ve taleplerini meclise iletmek üzere not aldı, dinledi. Programın sonunda Sarısu'da ateş yakarak  Türk'ün bayramı Nevruz'u kutladılar.    Açıklamada bulunan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, "Kocaeli sanayiden turizme, tarımdan hayvancılığa çok özel bir şehir. Bu özel şehrin tarım ve hayvancılıkla daha ön plan çıkan ilçemiz Kandıra'daydık. Dünya genelinde tarım sektörünün önemi her geçen gün daha iyi anlaşılırken, ülkemizde tarımdaki kan kaybı artarak devam ediyor. Saman dahil  ithal ediyoruz. Hayvancılık ve gıda konusu salgından sonra en çok dikkat edilmesi gereken alandır. Tarımın özendirilmesi, gıdaya erişimin önemsenmesi, tarıma üretim anlayışı içerisinde bakılması ve gençlerin tarımda yer almasının sağlanması lazım. Tarımı stratejik bir sektör ve alan olarak görmemiz gerekiyor. Takip edilen yanlış politikalar sebebiyle tarım sektöründe çözüm bekleyen birçok sorun var. Çiftçimiz yaşanan ekonomik krizlerin etkisi, mazot, gübre, elektrik, su vb. temel giderlerin yüksek maliyetinden şikayetçi. Esnafımız, pandemi desteği alamamış, vatandaşımızın alım gücü ise yok.   TÜRKÜN BAYRAMI NEVRUZ BAYRAMI KUTLU OLSUN   İYİ ekibi, esnaf ve mahalle ziyaretlerinin sonunda Sarısu'da hep birlikte Türk'ün bahar bayramı Nevruz Bayramını kutladı. Yıldız, "Türk’ ün Ergenekondan çıkışı, baharın müjdecisi, dostluğun ve kardeşliğin sembolü olan Nevruz  Bayramımız kutlu olsun. Nevruzun tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim." ifadelerinde bulundu.
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığının periyodik aralıklarla tüm ilçelerde gerçekleştireceği "İYİ Ekip Aynı Anda 41 Ayrı Yerde" programı Kandıra ile devam etti.
İlk olarak Kandıra ilçe binasında toplantı gerçekleştiren İYİ ekibi, çevre esnafı ve vatandaşlarla birlikte Andımızı yasaklayanlara inat daha bir gür sesle okudu. Ardından koordineli bir şekilde çarşıdan esnafa merkez mahallelerden en uzak köylere kadar Kandıra'yı karış karış gezdi. 
 
Kandıra saha programında TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı  Şanbaz Yıldız, Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay,  İlçe başkanları, İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe teşkilatı, İYİ Gençler önceden belirlenen 41 ayrı noktada Genel Başkan Meral Akşener'in selam ve sevgilerini ileterek çiftçinin, esnafın, vatandaşın sorun ve taleplerini meclise iletmek üzere not aldı, dinledi. Programın sonunda Sarısu'da ateş yakarak  Türk'ün bayramı Nevruz'u kutladılar. 
 
Açıklamada bulunan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, "Kocaeli sanayiden turizme, tarımdan hayvancılığa çok özel bir şehir. Bu özel şehrin tarım ve hayvancılıkla daha ön plan çıkan ilçemiz Kandıra'daydık. Dünya genelinde tarım sektörünün önemi her geçen gün daha iyi anlaşılırken, ülkemizde tarımdaki kan kaybı artarak devam ediyor. Saman dahil  ithal ediyoruz. Hayvancılık ve gıda konusu salgından sonra en çok dikkat edilmesi gereken alandır. Tarımın özendirilmesi, gıdaya erişimin önemsenmesi, tarıma üretim anlayışı içerisinde bakılması ve gençlerin tarımda yer almasının sağlanması lazım. Tarımı stratejik bir sektör ve alan olarak görmemiz gerekiyor. Takip edilen yanlış politikalar sebebiyle tarım sektöründe çözüm bekleyen birçok sorun var. Çiftçimiz yaşanan ekonomik krizlerin etkisi, mazot, gübre, elektrik, su vb. temel giderlerin yüksek maliyetinden şikayetçi. Esnafımız, pandemi desteği alamamış, vatandaşımızın alım gücü ise yok.
 
TÜRKÜN BAYRAMI NEVRUZ BAYRAMI KUTLU OLSUN
 
İYİ ekibi, esnaf ve mahalle ziyaretlerinin sonunda Sarısu'da hep birlikte Türk'ün bahar bayramı Nevruz Bayramını kutladı. Yıldız, "Türk’ ün Ergenekondan çıkışı,
baharın müjdecisi, dostluğun ve kardeşliğin sembolü olan Nevruz  Bayramımız kutlu olsun. Nevruzun tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim." ifadelerinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.