İŞERİ ''MUTFAK YANGIN YERİNE DÖNDÜ''

Siyaset 30.03.2021 - 14:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

İŞERİ ''MUTFAK YANGIN YERİNE DÖNDÜ''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, ekonomide azalan alım gücünün aile içerisinde oluşturduğu etki hakkında açıklamalarda bulundu. İşeri, “Mutfağa girdiğimiz zaman ekonominin yangın yeri olduğunu görmek mümkün. İşsizlik oranlarının artması ve mutfağın kötü ekonomiden etkilenmesi, aile içerisindeki huzuru da bozuyor. ” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, ülke ekonomisi ve ekonomik durumun aile içerisinde oluşturduğu etki ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan İşeri, yaptığı açıklamada “Ülkemiz genelinde ekonominin ne kadar bozuk olduğunu, işsizlik oranları ve alım gücünün düşüşüne baktığımız zaman görmekteyiz. Markete, pazara gittiğimiz zaman istenilen ürünlerin ya yeterince alınamadığına ya da hiç alınamadığına şahit olabiliyoruz. Bu duruma, aile ekonomisinin kötü olması da sebep oluyor” ifadelerini kullandı.  ‘MUTFAK ÜRÜNLERİNDE ALIM GÜCÜ AZALDI’ Sözlerine devam eden Başkan İşeri, “Özellikle kadınlar olarak biz, mutfak ürünlerinde alım gücünün ne kadar azaldığını çok iyi görüyoruz. Mutfağa girdiğimiz zaman ekonominin yangın yeri olduğunu görmek mümkün. İşsizlik oranlarının artması ve mutfağın kötü ekonomiden etkilenmesi, aile içerisindeki huzuru da bozuyor. Bu durumda da en çok sıkıntıyı yine kadınlar yaşıyor. Ev içerisinde oluşan kötü hava, aile içerisinde maalesef kadına şiddete kadar gidebiliyor. Bunun sıkıntısını yaşayan kadınlar, en azından mutfaktaki yangının sönmesini umut ediyor” dedi.  ‘BÜYÜK ORANDA BİRBİRİNİ ETKİLİYOR’ Başkan İşeri, “Gerçekçi bir ekonomi politikası ile öncelikle işsizliği, ardından mutfaktaki yangını söndürmenin toplumsal huzura büyük faydası olacağını düşünüyoruz. Ev içerisinde huzuru sağlamak ve dışarıda rahat gezebilmek, büyük oranda birbirini etkiliyor. Bundan dolayı halka inerek daha doğru politikaların izlenmesi gerekir ki ekonomik bir rahatlama görülebilsin. Toplumsal huzuru sağlayabilirsek kadına evde başlayan şiddeti de önlemiş oluruz. Her evde bu yönde sıkıntılar olmuyor ama gerçekçi adımlar atılarak sorun yaşanan evlerde huzuru sağlamış olabiliriz” şeklinde sözlerini sonlandırdı. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, ekonomide azalan alım gücünün aile içerisinde oluşturduğu etki hakkında açıklamalarda bulundu. İşeri, “Mutfağa girdiğimiz zaman ekonominin yangın yeri olduğunu görmek mümkün. İşsizlik oranlarının artması ve mutfağın kötü ekonomiden etkilenmesi, aile içerisindeki huzuru da bozuyor. ” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, ülke ekonomisi ve ekonomik durumun aile içerisinde oluşturduğu etki ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan İşeri, yaptığı açıklamada “Ülkemiz genelinde ekonominin ne kadar bozuk olduğunu, işsizlik oranları ve alım gücünün düşüşüne baktığımız zaman görmekteyiz. Markete, pazara gittiğimiz zaman istenilen ürünlerin ya yeterince alınamadığına ya da hiç alınamadığına şahit olabiliyoruz. Bu duruma, aile ekonomisinin kötü olması da sebep oluyor” ifadelerini kullandı.

 ‘MUTFAK ÜRÜNLERİNDE ALIM GÜCÜ AZALDI’
Sözlerine devam eden Başkan İşeri, “Özellikle kadınlar olarak biz, mutfak ürünlerinde alım gücünün ne kadar azaldığını çok iyi görüyoruz. Mutfağa girdiğimiz zaman ekonominin yangın yeri olduğunu görmek mümkün. İşsizlik oranlarının artması ve mutfağın kötü ekonomiden etkilenmesi, aile içerisindeki huzuru da bozuyor. Bu durumda da en çok sıkıntıyı yine kadınlar yaşıyor. Ev içerisinde oluşan kötü hava, aile içerisinde maalesef kadına şiddete kadar gidebiliyor. Bunun sıkıntısını yaşayan kadınlar, en azından mutfaktaki yangının sönmesini umut ediyor” dedi.

 ‘BÜYÜK ORANDA BİRBİRİNİ ETKİLİYOR’
Başkan İşeri, “Gerçekçi bir ekonomi politikası ile öncelikle işsizliği, ardından mutfaktaki yangını söndürmenin toplumsal huzura büyük faydası olacağını düşünüyoruz. Ev içerisinde huzuru sağlamak ve dışarıda rahat gezebilmek, büyük oranda birbirini etkiliyor. Bundan dolayı halka inerek daha doğru politikaların izlenmesi gerekir ki ekonomik bir rahatlama görülebilsin. Toplumsal huzuru sağlayabilirsek kadına evde başlayan şiddeti de önlemiş oluruz. Her evde bu yönde sıkıntılar olmuyor ama gerçekçi adımlar atılarak sorun yaşanan evlerde huzuru sağlamış olabiliriz” şeklinde sözlerini sonlandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.