LASTİK İŞ

İNTİHAR EDEN ŞAHIS ÖLDÜ !

Değirmendere 22.06.2018 - 13:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İNTİHAR EDEN ŞAHIS ÖLDÜ !

Değirmkendere de silahla intihar girişiminde bulunan şahıs hayartını kaybetti U.A isimli şahsın emekli polis olduğu iddia edildi.

Cumhuriye Mahallesi'nde bulunan bir sitede saat 11.30 sularında silahla intihar girişimi olayı yaşandı. Polis ekipleri ile 112 Acil'in anında müdahale ettiği olay sonrasında şahıs hastaneye kaldırılmıştı. İntihar girişiminde bulunan U.A'nın emekli polis olduğu öne sürüldü. U.A yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Değirmkendere de silahla intihar girişiminde bulunan şahıs hayartını kaybetti U.A isimli şahsın emekli polis olduğu iddia edildi.

Cumhuriye Mahallesi'nde bulunan bir sitede saat 11.30 sularında silahla intihar girişimi olayı yaşandı. Polis ekipleri ile 112 Acil'in anında müdahale ettiği olay sonrasında şahıs hastaneye kaldırılmıştı.

İntihar girişiminde bulunan U.A'nın emekli polis olduğu öne sürüldü. U.A yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.