LASTİK İŞ

İHSANİYESPOR DIŞ TRANSFERE BAŞLADI

Spor 10.06.2021 - 08:28, Güncelleme: 10.06.2021 - 08:28
 

İHSANİYESPOR DIŞ TRANSFERE BAŞLADI

Kadınlar Voleybol 2. Lig'i temsilcimiz İhsaniyespor iç transferde üç isimle anlaşmanın ardından dış transferde de Hümeyra Yayla'yı kadrosuna kattı

DIŞ TRANSFERDE İLK HAMLE Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans gösteren İhsaniyespor önümüzdeki sezonun planlarını yapmaya başladı. İç transfere yoğunlaşan Siyah-Beyazlılar üç isimle anlaşmıştı. Dış transfer çalışmalarını da sürdüren ekip ilk isimle anlaşarak kadrosuna kattı. Gölcük ekibi Hümeyra Yayla'yı kadrosuna kattı.   KULÜP AÇIKLAMA YAPTI Kulüpten yapılan açıklamada;Hoş Geldin Hümeyra YAYLA, Transfer çalışmalarını sürdüren kulübümüz daha önce Bafra Akademi, Ordu Çamlık, Ünyegücü FK spor kulüplerinde forma giyen libero mevkiinde görev yapan genç oyuncu Hümeyra Yayla ile anlaştı." İç ve dış transfer çalışmalarının sürmesi bekleniyor.
Kadınlar Voleybol 2. Lig'i temsilcimiz İhsaniyespor iç transferde üç isimle anlaşmanın ardından dış transferde de Hümeyra Yayla'yı kadrosuna kattı

DIŞ TRANSFERDE İLK HAMLE

Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans gösteren İhsaniyespor önümüzdeki sezonun planlarını yapmaya başladı. İç transfere yoğunlaşan Siyah-Beyazlılar üç isimle anlaşmıştı. Dış transfer çalışmalarını da sürdüren ekip ilk isimle anlaşarak kadrosuna kattı. Gölcük ekibi Hümeyra Yayla'yı kadrosuna kattı.

 

KULÜP AÇIKLAMA YAPTI

Kulüpten yapılan açıklamada;Hoş Geldin Hümeyra YAYLA, Transfer çalışmalarını sürdüren kulübümüz daha önce Bafra Akademi, Ordu Çamlık, Ünyegücü FK spor kulüplerinde forma giyen libero mevkiinde görev yapan genç oyuncu Hümeyra Yayla ile anlaştı." İç ve dış transfer çalışmalarının sürmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.