LASTİK İŞ

SANCAKLI ‘KOCAELİSPOR’UN ESAS YERİ SÜPER LİG’

Siyaset 08.06.2021 - 12:53, Güncelleme: 08.06.2021 - 12:53
 

SANCAKLI ‘KOCAELİSPOR’UN ESAS YERİ SÜPER LİG’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, önceki akşam parti binasına gelerek MHP İlçe Yönetimi ve partililerle buluştu. Milletvekili Sancaklı, yaptığı açıklamada “Teşkilat ziyaretleri gerçekleştireceğiz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, önceki akşam MHP ilçe binasına gelerek MHP İlçe Yönetimi ve partililerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda Milletvekili Sancaklı’nın yanı sıra MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi, MHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk, belediye meclis üyeleri ve partililer hazır bulundu. Programda ilk sözü alan MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Sayın Vekilimizin ilçemize yaptığı ziyaretten ötürü kendisine teşekkür ediyoruz. İlçemiz de dahil olmak üzere 12 ilçeyi ziyaret edecek. Teşkilatlarımızı ziyaret edecek ve çeşitli bilgilendirmelerde bulunacak” dedi.  ‘GÜNDEM HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPACAĞIZ’ MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Bildiğiniz gibi pandemi dönemi çok uzun sürdü. Bu dönemde de bütün ziyaretler, içinde de teşkilat ziyaretleri de olmak üzere pandemiden dolayı yasaklanmıştı. Uzak kaldık, herkes evinde uzun süre kapalı kaldı. Kontrollü normalleşme ile birlikte inşallah pandemi süreci biterse daha rahat gezelim, beraber olalım istiyoruz. Bir program yaptık, dörder ilçe olmak üzere bir hafta içinde teşkilatlarımızı ziyaret etmek istedik. Hem birbirimizi özledik hem de Ankara’daki hareketli gündem hakkında bilgilendirme yapmak istedik” dedi.  ‘SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILACAK’ Sözlerine devam eden MilletvekiliSancaklı, erken seçim söylentilerine yönelik olarak düşüncelerini dile getirdi ve “Muhalefet erken seçim olacağını dile getiriyor ama hem Sayın Genel Başkanımız hem de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bey, seçimlerin zamanında yapılacağını söyledi. Yani seçimler 2023 yılı Haziran ayında olacak inşallah” dedi.  ‘KOCAELİSPOR’UN ESAS YERİ SÜPER LİG’ Kocaelispor’un 1. Lig’e çıkmasını değerlendiren Sancaklı, “Kocaelispor’un 1. Lig’e çıkmasına sevindik ama Kocaelispor’un esas yeri Süper Lig’tir. İnşallah bu sene de şampiyon olarak Süper Lig’e çıkar. Bizim Kocaelispor’u görmek istediğimiz yer orasıdır. Zor günler geçirdiler. Amatöre kadar düştüler ama yavaş yavaş toparlanıyor. Finalde de oradaydık. Sakaryaspor’u 4 – 0 yenince eski Kocaelispor’dan esintiler oldu, biz de keyiflendik. İnşallah bu sene de şampiyon olurlar ve Süper Lig’de Kocaelispor’u görürüz” dedi.  ‘İNŞALLAH EN KISA SÜREDE DENİZ TEMİZLENİR’ Son olarak Marmara Denizi’nde görülen deniz salyası hakkında konuşan Milletvekili Sancaklı, “Bu konuda uzman değilim ama profesörlere sordum. İzmir Milletvekilimiz Hasan Kalyoncu beye sordum. Kendisi su profesörü. Sıcaklarla oluşan bir durummuş ve her sene oluyormuş ama bu sene biraz fazla oldu. Dün de Sayın Çevre Bakanımız bu bölgedeydi. Cumhurbaşkanımız da açıklama yaptı. Herhangi bir belediye veya parti ayrımı yapmadan devlet müdahale edecek dedi. Çalışmalar da başladı. İnşallah en kısa sürede deniz temizlenir. Çünkü o görüntüler hoş değil. Denizde yaşayan canlıları etkilediği de söyleniyor. İnşallah en kısa zamanda deniz temizlenir” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, önceki akşam parti binasına gelerek MHP İlçe Yönetimi ve partililerle buluştu. Milletvekili Sancaklı, yaptığı açıklamada “Teşkilat ziyaretleri gerçekleştireceğiz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, önceki akşam MHP ilçe binasına gelerek MHP İlçe Yönetimi ve partililerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda Milletvekili Sancaklı’nın yanı sıra MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi, MHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk, belediye meclis üyeleri ve partililer hazır bulundu. Programda ilk sözü alan MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Sayın Vekilimizin ilçemize yaptığı ziyaretten ötürü kendisine teşekkür ediyoruz. İlçemiz de dahil olmak üzere 12 ilçeyi ziyaret edecek. Teşkilatlarımızı ziyaret edecek ve çeşitli bilgilendirmelerde bulunacak” dedi.

 ‘GÜNDEM HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPACAĞIZ’

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Bildiğiniz gibi pandemi dönemi çok uzun sürdü. Bu dönemde de bütün ziyaretler, içinde de teşkilat ziyaretleri de olmak üzere pandemiden dolayı yasaklanmıştı. Uzak kaldık, herkes evinde uzun süre kapalı kaldı. Kontrollü normalleşme ile birlikte inşallah pandemi süreci biterse daha rahat gezelim, beraber olalım istiyoruz. Bir program yaptık, dörder ilçe olmak üzere bir hafta içinde teşkilatlarımızı ziyaret etmek istedik. Hem birbirimizi özledik hem de Ankara’daki hareketli gündem hakkında bilgilendirme yapmak istedik” dedi.

 ‘SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILACAK’

Sözlerine devam eden MilletvekiliSancaklı, erken seçim söylentilerine yönelik olarak düşüncelerini dile getirdi ve “Muhalefet erken seçim olacağını dile getiriyor ama hem Sayın Genel Başkanımız hem de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bey, seçimlerin zamanında yapılacağını söyledi. Yani seçimler 2023 yılı Haziran ayında olacak inşallah” dedi.

 ‘KOCAELİSPOR’UN ESAS YERİ SÜPER LİG’

Kocaelispor’un 1. Lig’e çıkmasını değerlendiren Sancaklı, “Kocaelispor’un 1. Lig’e çıkmasına sevindik ama Kocaelispor’un esas yeri Süper Lig’tir. İnşallah bu sene de şampiyon olarak Süper Lig’e çıkar. Bizim Kocaelispor’u görmek istediğimiz yer orasıdır. Zor günler geçirdiler. Amatöre kadar düştüler ama yavaş yavaş toparlanıyor. Finalde de oradaydık. Sakaryaspor’u 4 – 0 yenince eski Kocaelispor’dan esintiler oldu, biz de keyiflendik. İnşallah bu sene de şampiyon olurlar ve Süper Lig’de Kocaelispor’u görürüz” dedi.

 ‘İNŞALLAH EN KISA SÜREDE DENİZ TEMİZLENİR’

Son olarak Marmara Denizi’nde görülen deniz salyası hakkında konuşan Milletvekili Sancaklı, “Bu konuda uzman değilim ama profesörlere sordum. İzmir Milletvekilimiz Hasan Kalyoncu beye sordum. Kendisi su profesörü. Sıcaklarla oluşan bir durummuş ve her sene oluyormuş ama bu sene biraz fazla oldu. Dün de Sayın Çevre Bakanımız bu bölgedeydi. Cumhurbaşkanımız da açıklama yaptı. Herhangi bir belediye veya parti ayrımı yapmadan devlet müdahale edecek dedi. Çalışmalar da başladı. İnşallah en kısa sürede deniz temizlenir. Çünkü o görüntüler hoş değil. Denizde yaşayan canlıları etkilediği de söyleniyor. İnşallah en kısa zamanda deniz temizlenir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.