LASTİK İŞ
ismail

100 KİŞİ ANITPARK'TA FOLKLOR OYNADI

Eğitim 07.06.2021 - 18:45, Güncelleme: 07.06.2021 - 19:09
 

100 KİŞİ ANITPARK'TA FOLKLOR OYNADI

Hayat boyu öğrenme haftası etkinliğinde Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturduğu ekiple Gölcük Anıtpark’ta100 kişilik folklor ekibi halk oyunları gösterisini gerçekleştirdi.

Gölcük Kaymakamlığı tarafından, Gölcük Belediyemizin desteğiyle, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında, kadınlarımızdan oluşan 100 kişilik halk oyunları ekibi, sosyal mesafe kuralına uyarak, Anıtpark’ta muhteşem bir gösteri gerçekleştirdi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de gösteriyi izleyenler arasındaki yerini aldı. KADINLARDAN OLUŞAN 100 KİŞİLİK EKİP Halk oyunları öğretmenleri Gülçin Yenigün, Tansu Yılmaz, Aylin Şenol, Merve Barışbaş, Adem Özler, Feyzan Mıhlandın, Semih Birinci, Kurtaç Ulubir ve Müzeyyen Aydemir önderliğinde 100 kişilik halk oyunu ekibinin gösteri çok beğenildi. Atabarı, Harmandalı, Erikdalı, Zeybek gibi halk oyunlarını başarıyla oynayan kadınlara, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve izleyiciler alkışlarıyla katıldılar. BAŞKAN SEZER TEBRİK ETTİ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Atabarı, Harmandalı, Erikdalı, Zeybek gibi halk oyunlarının oynandığı bu muhteşem gösteri de yer alan, kadınlarımız ve halk oyunları öğretmenleri başta olmak üzere, emeği geçen herkesi can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.
Hayat boyu öğrenme haftası etkinliğinde Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturduğu ekiple Gölcük Anıtpark’ta100 kişilik folklor ekibi halk oyunları gösterisini gerçekleştirdi.

Gölcük Kaymakamlığı tarafından, Gölcük Belediyemizin desteğiyle, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında, kadınlarımızdan oluşan 100 kişilik halk oyunları ekibi, sosyal mesafe kuralına uyarak, Anıtpark’ta muhteşem bir gösteri gerçekleştirdi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de gösteriyi izleyenler arasındaki yerini aldı.

KADINLARDAN OLUŞAN 100 KİŞİLİK EKİP

Halk oyunları öğretmenleri Gülçin Yenigün, Tansu Yılmaz, Aylin Şenol, Merve Barışbaş, Adem Özler, Feyzan Mıhlandın, Semih Birinci, Kurtaç Ulubir ve Müzeyyen Aydemir önderliğinde 100 kişilik halk oyunu ekibinin gösteri çok beğenildi. Atabarı, Harmandalı, Erikdalı, Zeybek gibi halk oyunlarını başarıyla oynayan kadınlara, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve izleyiciler alkışlarıyla katıldılar.

BAŞKAN SEZER TEBRİK ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Atabarı, Harmandalı, Erikdalı, Zeybek gibi halk oyunlarının oynandığı bu muhteşem gösteri de yer alan, kadınlarımız ve halk oyunları öğretmenleri başta olmak üzere, emeği geçen herkesi can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.