LASTİK İŞ
ismail

SIKINTILARINI ELLİBEŞ'E ANLATTILAR

Arşiv 02.06.2021 - 08:26, Güncelleme: 02.06.2021 - 08:26
 

SIKINTILARINI ELLİBEŞ'E ANLATTILAR

AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Marmara Karayolları Taşıma Kooperatifi Hakan Zorlu'yu makamında ziyaret etti. Kooperatifin sorunlarını dinleyen Ellibeş, sıkıntılarla yakından ilgileneceğini belirtti.

AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Marmara Karayolları Taşıma Kooperatifi Hakan Zorlu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarete Kocaeli Esnaflar Odası Başkanı Kadir Durmuş, Kocaeli Kamyon ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Besim Kaçar ve  Kooperatif Başkanları katılım sağladı. Ziyarette Kocaeli Marmara Karayolları Taşıma Kooperatiflerin sıkıntıları konuşuldu. Hoş sohbet eşliğinde geçen ziyarette Kooperatif Başkanı Hakan Zorlu, ilgisinden dolayı AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti.  Başkan Ellibeş, yaşanan sorunlarla yakından ilgileneceğini söyledi. “HER YERE VAŞVURDUK SONUÇ ALAMADIK” Ziyarette sorunlarını dile getiren Kocaeli Marmara Karayolları Taşıma Kooperatifi Başkanı Hakan Zorlu, “Pandemiden çok etkilendik. Mazot fiyatlarının artışları bizi çok etkiledi. Lastik geçen sene 1 milyar 600 liraydı bu sene 3 buçuk milyar oldu. OGS’lerimizde limit olduğu halde çekmiyor ve ceza yiyoruz. Bazen de iki kere çekiyor. Elimizde evraklarımız var. Her yere başvurduk hiçbir sonuç alamadık. 500 bin lira arabasında haciz olan insanlar var. Firmada sıkıntılar var. Sistem sıkıntıları yaşıyoruz. Hem çekiciler çekiyor hem dosyadan çekiyor. Bir dosya yapıyoruz 50 bin lira ediyor. Arabalara haciz koyuyorlar icraya geliyorlar” dedi.
AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Marmara Karayolları Taşıma Kooperatifi Hakan Zorlu'yu makamında ziyaret etti. Kooperatifin sorunlarını dinleyen Ellibeş, sıkıntılarla yakından ilgileneceğini belirtti.

AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Marmara Karayolları Taşıma Kooperatifi Hakan Zorlu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarete Kocaeli Esnaflar Odası Başkanı Kadir Durmuş, Kocaeli Kamyon ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Besim Kaçar ve  Kooperatif Başkanları katılım sağladı. Ziyarette Kocaeli Marmara Karayolları Taşıma Kooperatiflerin sıkıntıları konuşuldu. Hoş sohbet eşliğinde geçen ziyarette Kooperatif Başkanı Hakan Zorlu, ilgisinden dolayı AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti.  Başkan Ellibeş, yaşanan sorunlarla yakından ilgileneceğini söyledi.

“HER YERE VAŞVURDUK SONUÇ ALAMADIK”
Ziyarette sorunlarını dile getiren Kocaeli Marmara Karayolları Taşıma Kooperatifi Başkanı Hakan Zorlu, “Pandemiden çok etkilendik. Mazot fiyatlarının artışları bizi çok etkiledi. Lastik geçen sene 1 milyar 600 liraydı bu sene 3 buçuk milyar oldu. OGS’lerimizde limit olduğu halde çekmiyor ve ceza yiyoruz. Bazen de iki kere çekiyor. Elimizde evraklarımız var. Her yere başvurduk hiçbir sonuç alamadık. 500 bin lira arabasında haciz olan insanlar var. Firmada sıkıntılar var. Sistem sıkıntıları yaşıyoruz. Hem çekiciler çekiyor hem dosyadan çekiyor. Bir dosya yapıyoruz 50 bin lira ediyor. Arabalara haciz koyuyorlar icraya geliyorlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.