LASTİK İŞ

JANDARMADAN 4 İLÇEDE UYUŞTURUCU BASKINI

Asayiş 28.05.2021 - 16:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

JANDARMADAN 4 İLÇEDE UYUŞTURUCU BASKINI

Kocaeli’nin dört ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda 592 kök kenevir, 41 gram uyuşturucu madde, av tüfeği ve bıçaklar ele geçirildi.

(İHA) - Edinilen bilgiye göre Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında Başiskele, Derince, Gebze ve İzmit ilçelerinde belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonlarda ikametlerde yapılan aramalarda 592 kök kenevir bitkisi, 30 gram kubar esrar, 10 gram sentetik uyuşturucu, 1 gram metamfetamin, 1 adet av tüfeği, 15 adet av tüfeği fişeği, 11 adet 7,65 mm tabanca fişeği ve 37 adet kelebek diye tabir edilen bıçak ele geçirildi. Operasyonlarda yakalanan uyuşturucu ve silahlarla ilgili olduğu belirlenen 6 kişi hakkında ise adli işlem başlatıldı.
Kocaeli’nin dört ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda 592 kök kenevir, 41 gram uyuşturucu madde, av tüfeği ve bıçaklar ele geçirildi.

(İHA) - Edinilen bilgiye göre Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında Başiskele, Derince, Gebze ve İzmit ilçelerinde belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonlarda ikametlerde yapılan aramalarda 592 kök kenevir bitkisi, 30 gram kubar esrar, 10 gram sentetik uyuşturucu, 1 gram metamfetamin, 1 adet av tüfeği, 15 adet av tüfeği fişeği, 11 adet 7,65 mm tabanca fişeği ve 37 adet kelebek diye tabir edilen bıçak ele geçirildi.
Operasyonlarda yakalanan uyuşturucu ve silahlarla ilgili olduğu belirlenen 6 kişi hakkında ise adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.