LASTİK İŞ

MİLLİ GÜREŞÇİLER TEŞEKKÜR ETTİ

Spor 27.05.2021 - 10:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

MİLLİ GÜREŞÇİLER TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük’ün şampiyon ve madalyalı altın güreşçileri uzun zamandır ücretsiz tedavi edildikleri güreş sever doktorlarını unutmadı.

Doktorlarını yerinde ziyaret ederek elde ettikleri başarılarını paylaşan güreşçiler, desteklerinden dolayı OrthoPoint Omurga ve Sporcu Sağlığı Merkezi kurucularından Prof.Dr.Sefa Müezzinoğlu ve Op.Dr. Muammer Kocatürk’e  teşekkür ettiler…   Gölcük’ün altın güreşçileri U23 Avrupa güreş şampiyonasında altın madalya alarak Avrupa şampiyonu olan Ramazan Sarı, 22.Antalya Kumluca yağlı güreşlerinde gümüş madalya elde eden Kazım San, yağlı güreşçilerimizden baş pehlivan Nedim Gürel, baş altı pehlivanlarımız Abdul Refik Öner ve Yusuf Tatlı, büyük orta pehlivanımız Berat Pehlivanoğlu kendilerine sağlık alanında verdikleri desteklerinden dolayı  OrthoPoint Omurga ve Sporcu Sağlığı Merkezi kurucularından Prof.Dr.Sefa Müezzinoğlu ve Op.Dr. Muammer Kocatürk’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarete Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay, personellerden Cemil Özbay, Muharrem Kurt ile Faik Özbay eşlik ettiler. Ziyaretten oldukça memnun olan Prof.Dr.Sefa Müezzinoğlu ve Op.Dr. Muammer Kocatürk elde edilen başarıların kendilerini ziyadesiyle memnun ettiklerini belirttiler. Güreş sporuna ilgili olan Prof.Dr.Sefa Müezzinoğlu ve Op.Dr. Muammer Kocatürk sağlık konusunda her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ederek başarılı olan güreşçileri tebrik ettiler. Gölcük’ün altın güreşçileri sağlık açısından her zaman yanlarında olan, idmanlarda ve müsabakalarda sakatlık durumlarında umutsuzluğa düştüklerinde yapılan teşhisler ve tedavi yöntemleriyle kısa zamanda sağlına kavuşturan, söylemleriyle moral depoladıkları değerli doktorları Prof.Dr.Sefa Müezzinoğlu ve Op.Dr. Muammer Kocatürk’e teşekkürlerini ifade ettiler.
Gölcük’ün şampiyon ve madalyalı altın güreşçileri uzun zamandır ücretsiz tedavi edildikleri güreş sever doktorlarını unutmadı.

Doktorlarını yerinde ziyaret ederek elde ettikleri başarılarını paylaşan güreşçiler, desteklerinden dolayı OrthoPoint Omurga ve Sporcu Sağlığı Merkezi kurucularından Prof.Dr.Sefa Müezzinoğlu ve Op.Dr. Muammer Kocatürk’e  teşekkür ettiler…

 

Gölcük’ün altın güreşçileri U23 Avrupa güreş şampiyonasında altın madalya alarak Avrupa şampiyonu olan Ramazan Sarı, 22.Antalya Kumluca yağlı güreşlerinde gümüş madalya elde eden Kazım San, yağlı güreşçilerimizden baş pehlivan Nedim Gürel, baş altı pehlivanlarımız Abdul Refik Öner ve Yusuf Tatlı, büyük orta pehlivanımız Berat Pehlivanoğlu kendilerine sağlık alanında verdikleri desteklerinden dolayı  OrthoPoint Omurga ve Sporcu Sağlığı Merkezi kurucularından Prof.Dr.Sefa Müezzinoğlu ve Op.Dr. Muammer Kocatürk’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarete Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay, personellerden Cemil Özbay, Muharrem Kurt ile Faik Özbay eşlik ettiler.

Ziyaretten oldukça memnun olan Prof.Dr.Sefa Müezzinoğlu ve Op.Dr. Muammer Kocatürk elde edilen başarıların kendilerini ziyadesiyle memnun ettiklerini belirttiler. Güreş sporuna ilgili olan Prof.Dr.Sefa Müezzinoğlu ve Op.Dr. Muammer Kocatürk sağlık konusunda her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ederek başarılı olan güreşçileri tebrik ettiler.

Gölcük’ün altın güreşçileri sağlık açısından her zaman yanlarında olan, idmanlarda ve müsabakalarda sakatlık durumlarında umutsuzluğa düştüklerinde yapılan teşhisler ve tedavi yöntemleriyle kısa zamanda sağlına kavuşturan, söylemleriyle moral depoladıkları değerli doktorları Prof.Dr.Sefa Müezzinoğlu ve Op.Dr. Muammer Kocatürk’e teşekkürlerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.