LASTİK İŞ
ismail

İLK İMZA BAKAN IŞIK'A

18.05.2014 - 21:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İLK İMZA BAKAN IŞIK'A

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Emine Akboyun ve Yazarımız İhsan Sönmez Kitap Fuarında kitaplarını imzaladı

Sönmez ve Emine Akboyun Kocaeli Kitap Fuarında kitaplarını imzaladı Gazetemizin genel yayın Yönetmeni Emine Akboyun'un kaleme aldığı “Sihirli Camın Arkası” adlı kitabı Kocaeli Kitap Fuarın'da öne çıkanlar arasında yer aldı. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni olan Akboyun'un ilk imzalı kitabını ise Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık aldı. 'Kağıttan Dünyaların Keşfi' sloganıyla düzenlenen Türkiye'nin en büyük kitap fuarı kapıları açtı… Yüzlerce yazarı konuk eden fuarda Gölcüklü gazeteci yazar Emine Akboyun'un kaleme aldığı 'Sihirli Camın Arkası' adlı kitap öne çıktı. Duayen gazeteci ve televizyon programcısı rahmetli Savaş Ay'ın sunduğu A Takımı adlı programda yönetmenlik yaptığı yıllardan tutunda gazetecilik hayatı boyunca karşılaştığı ilginç olaylar anlatılıyor. Fuarda imza günü gerçekleştiren Emine Hanım, gün içerisinde birçok okuruyla buluştu.BAKAN IŞIK TEŞEKKÜR ETTİGazetemizin Genel Yayın Müdürü Emine Akboyun ve yazarlarımızdan H. İhsan Sönmezi'in Ferfir Yayıncılık'tan çıkardığı kitaplar fuarda öne çıkan eserler arasında yerini aldı. 'Sihirli Camın Arkası' adlı kitabının fuardaki imza gününde Akboyun'a ilgi yoğun olurken, ilk imzalı kitap Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın oldu. Bakan Işık, Emine Hanım'ın kaleme aldığı kitabı incelediğinde oldukça beğendiğini ifade ederken, meslek hayatındaki öyküleri kaleme alan Akboyun'a teşekkür etti.KATILIM YOĞUN OLDU…İmza günlerinde Akboyun ve Sönmez'i Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer yalnız bırakmadı. Akboyu'nun ilk kitap denemesinde yanın da yer alan isimler arasında; Ersin Akboyun, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, TEMAD Başkanı Bekir Tülü, Esnaf Odası yöneticilerinden Seyhan Sirmen, Emine Cebeci, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, meclis üyesi Fikret Ormancı, Hakan Bıçakcı, Mustafa Cintaş, Zekeriye Tiryaki, Cumali Özcan, Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakcı CHP Meclis Üyesi Ömer Kıskure İşçi Partisi İlçe Başkanı Gürsel Albayrak, Gazeteci Hatice Şentürk, Kız kardeşi Sultan Derin, MHP Yöneticisi Arif Erbaş ve birçok Gölcüklü de yer aldı. 24 MAYIS'DA GÖLCÜK'TE Emine Hanımın o sihirli beyaz canım arkasında yaşayan mütevazi biri olarak kaleme aldığı olaylar oldukça dikkat çekici. Meslekte ve ekranda aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlatan yazar, her hikayesi ile okurları şaşırtmayı zaman zaman güldürmeyi ve düşündürmeyi başarmış. Akboyun, fuarda gerçekleştirilen imza günün akabinde 24 Mayıs tarihinde gazetesi Yeni Gölcük'ün 4. Yaş gününde ayrıca kitabının tanıtımına gerçekleştirmiş olacak. Tüm Gölcük halkı gazetemizin 4. yaş gününe ve genel yayın müdürümüz Akboyu'nun imza gününe davetlidir.      
Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Emine Akboyun ve Yazarımız İhsan Sönmez Kitap Fuarında kitaplarını imzaladı
Sönmez ve Emine Akboyun Kocaeli Kitap Fuarında kitaplarını imzaladı
Gazetemizin genel yayın Yönetmeni Emine Akboyun'un kaleme aldığı “Sihirli Camın Arkası” adlı kitabı Kocaeli Kitap Fuarın'da öne çıkanlar arasında yer aldı. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni olan Akboyun'un ilk imzalı kitabını ise Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık aldı. 
'Kağıttan Dünyaların Keşfi' sloganıyla düzenlenen Türkiye'nin en büyük kitap fuarı kapıları açtı… Yüzlerce yazarı konuk eden fuarda Gölcüklü gazeteci yazar Emine Akboyun'un kaleme aldığı 'Sihirli Camın Arkası' adlı kitap öne çıktı. Duayen gazeteci ve televizyon programcısı rahmetli Savaş Ay'ın sunduğu A Takımı adlı programda yönetmenlik yaptığı yıllardan tutunda gazetecilik hayatı boyunca karşılaştığı ilginç olaylar anlatılıyor. Fuarda imza günü gerçekleştiren Emine Hanım, gün içerisinde birçok okuruyla buluştu.
BAKAN IŞIK TEŞEKKÜR ETTİ
Gazetemizin Genel Yayın Müdürü Emine Akboyun ve yazarlarımızdan H. İhsan Sönmezi'in Ferfir Yayıncılık'tan çıkardığı kitaplar fuarda öne çıkan eserler arasında yerini aldı. 'Sihirli Camın Arkası' adlı kitabının fuardaki imza gününde Akboyun'a ilgi yoğun olurken, ilk imzalı kitap Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın oldu. Bakan Işık, Emine Hanım'ın kaleme aldığı kitabı incelediğinde oldukça beğendiğini ifade ederken, meslek hayatındaki öyküleri kaleme alan Akboyun'a teşekkür etti.
KATILIM YOĞUN OLDU…
İmza günlerinde Akboyun ve Sönmez'i Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer yalnız bırakmadı. Akboyu'nun ilk kitap denemesinde yanın da yer alan isimler arasında; Ersin Akboyun, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, TEMAD Başkanı Bekir Tülü, Esnaf Odası yöneticilerinden Seyhan Sirmen, Emine Cebeci, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, meclis üyesi Fikret Ormancı, Hakan Bıçakcı, Mustafa Cintaş, Zekeriye Tiryaki, Cumali Özcan, Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakcı CHP Meclis Üyesi Ömer Kıskure İşçi Partisi İlçe Başkanı Gürsel Albayrak, Gazeteci Hatice Şentürk, Kız kardeşi Sultan Derin, MHP Yöneticisi Arif Erbaş ve birçok Gölcüklü de yer aldı. 
24 MAYIS'DA GÖLCÜK'TE 
Emine Hanımın o sihirli beyaz canım arkasında yaşayan mütevazi biri olarak kaleme aldığı olaylar oldukça dikkat çekici. Meslekte ve ekranda aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlatan yazar, her hikayesi ile okurları şaşırtmayı zaman zaman güldürmeyi ve düşündürmeyi başarmış. Akboyun, fuarda gerçekleştirilen imza günün akabinde 24 Mayıs tarihinde gazetesi Yeni Gölcük'ün 4. Yaş gününde ayrıca kitabının tanıtımına gerçekleştirmiş olacak. Tüm Gölcük halkı gazetemizin 4. yaş gününe ve genel yayın müdürümüz Akboyu'nun imza gününe davetlidir.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.