İHSANİYE GÜZELLEŞİYOR

Gölcük 05.08.2015 - 11:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İHSANİYE GÜZELLEŞİYOR

Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa hayata geçireceği İhsaniye Kent Meydanı İnşaatı hızla devam ediyor.

İhsaniye’de köylere giden yolların merkezi konumuna gelecek olan Kent Meydanı ile 50 kadar aracın ihtiyacını karşılayacak otopark yapılması planlanıyor. Proje çerçevesinde kent meydanının belli yerlerine vatandaşlar için dinlenme yerleri yapılacak. İhsaniye’ye ayrı bir güzellik katacak olan kent meydanı vatandaşlarımızın beğenisini toplayacak. Bütün Köylerin Odak Noktası… Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ İhsaniye meydanımız bütün köylerin odak noktasıdır. Böyle bir alanda geniş bir meydanın oluşması vatandaşlarımızın beklentisiydi. İhsaniye Kent Meydanı projesini Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa yürütüyoruz. Meydan’ın altında otoparkımız mevcut, üstünde de gezinti alanları, istirahat alanları, süs havuzları, kamelyalar, umumi ihtiyaç giderme yerleri ile birlikte taksi durağının bulunmuş olduğu bölgeyi inşallah 3 ay sonra hizmete açmış olacağız” dedi.  
Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa hayata geçireceği İhsaniye Kent Meydanı İnşaatı hızla devam ediyor.

İhsaniye’de köylere giden yolların merkezi konumuna gelecek olan Kent Meydanı ile 50 kadar aracın ihtiyacını karşılayacak otopark yapılması planlanıyor. Proje çerçevesinde kent meydanının belli yerlerine vatandaşlar için dinlenme yerleri yapılacak. İhsaniye’ye ayrı bir güzellik katacak olan kent meydanı vatandaşlarımızın beğenisini toplayacak.

Bütün Köylerin Odak Noktası…

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ İhsaniye meydanımız bütün köylerin odak noktasıdır. Böyle bir alanda geniş bir meydanın oluşması vatandaşlarımızın beklentisiydi. İhsaniye Kent Meydanı projesini Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa yürütüyoruz. Meydan’ın altında otoparkımız mevcut, üstünde de gezinti alanları, istirahat alanları, süs havuzları, kamelyalar, umumi ihtiyaç giderme yerleri ile birlikte taksi durağının bulunmuş olduğu bölgeyi inşallah 3 ay sonra hizmete açmış olacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.