İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’DAN MUHTAR ADAYLARI UYARISI

Asayiş 26.01.2019 - 18:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’DAN MUHTAR ADAYLARI UYARISI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, özellikle muhtar adayları arasında seçim kavgaları yaşandığını vurgulayarak, "Seçim dönemi başladı şu ana kadar 65 olay meydana geldi bunun 35'i muhtarlar adaylarıydı" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, özellikle muhtar adayları arasında seçim kavgaları yaşandığını vurgulayarak, "Seçim dönemi başladı şu ana kadar 65 olay meydana geldi bunun 35'i muhtarlar adaylarıydı" dedi. Bakan Solu il ve ilçe yöneticilerine muhtar adaylarının bir araya getirilerek centilmenlik tavsiyesinde bulunmalarını istedi. 65 OLAY 35'İ MUHTARLAR ARASINDA... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da düzenlenen 'Marmara Bölgesi Seçim Bölge Güvenlik Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Soylu, özellikle muhtar adayları arasında seçim kavgalarına dikkat çekerek, "Seçim dönemi başladı şu ana kadar 65 olay meydana geldi bunun 35'i muhtar adaylarıydı. Sayın valilerimizden, emniyet müdürlerimizden, jandarma komutanlarımızdan bir istirhamımız var. Anlaşılıyor ki bu seçim döneminde geçen dönemlere nazara muhtarlık seçimlerinde biraz daha vaka çıkacak. Bunu yönetmek de bizim işimiz. Her vakanın sonucunda uğraşacağına hiç olmazsa başında tedbir alın" diye konuştu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, özellikle muhtar adayları arasında seçim kavgaları yaşandığını vurgulayarak, "Seçim dönemi başladı şu ana kadar 65 olay meydana geldi bunun 35'i muhtarlar adaylarıydı" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, özellikle muhtar adayları arasında seçim kavgaları yaşandığını vurgulayarak, "Seçim dönemi başladı şu ana kadar 65 olay meydana geldi bunun 35'i muhtarlar adaylarıydı" dedi. Bakan Solu il ve ilçe yöneticilerine muhtar adaylarının bir araya getirilerek centilmenlik tavsiyesinde bulunmalarını istedi.

65 OLAY 35'İ MUHTARLAR ARASINDA...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da düzenlenen 'Marmara Bölgesi Seçim Bölge Güvenlik Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Soylu, özellikle muhtar adayları arasında seçim kavgalarına dikkat çekerek, "Seçim dönemi başladı şu ana kadar 65 olay meydana geldi bunun 35'i muhtar adaylarıydı. Sayın valilerimizden, emniyet müdürlerimizden, jandarma komutanlarımızdan bir istirhamımız var. Anlaşılıyor ki bu seçim döneminde geçen dönemlere nazara muhtarlık seçimlerinde biraz daha vaka çıkacak. Bunu yönetmek de bizim işimiz. Her vakanın sonucunda uğraşacağına hiç olmazsa başında tedbir alın" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.