HALK EĞİTİM YENİLENİYOR

Eğitim 19.10.2020 - 15:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

HALK EĞİTİM YENİLENİYOR

Gölcük Halk Eğitim binasındaki elektrik tesisatındaki arızaların giderilmesi için dün ustalar elektrik tesisatın onarımına başladılar.

İlçemizde bir üniversite gibi hizmet veren Gölcük Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü binasında da bulunan elektrik tesisatında arızalar yaşanmaya başlandı. Arızaların giderilmesi için il milli eğitim müdürlüğü tarafından çıkarılan ödenekle birlikte binadaki elektrik tesisatındaki arızaların bir daha yaşanmaması için binanın tüm elektrik tesisatı yenileme çalışmaları başlatıldı. Yapılan tesisatı çalışmaları kısa bir süre içerisinde tamamlanarak güvenli bir hale getirilecek.   Onarımla ilgili kısa bir bilgi veren Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “kurumumuzda da yapılan çalışmalar halkımıza önemli bir şekilde hizmet veriyor. Bu hizmetlerin aksamaması için vatandaşlarımızın işlemleri daha hızlı bir şekilde çözümü açısında binamızdaki elektrik sorunu gidermek in çalışma başlattık. Binamızdaki elektrik tesisatın yenilenmesi açısında il milli eğitim müdürlüğümüze bilgi verdik. Verilen bilgi üzerine il milli eğitim müdürlüğü tarafından binamızın elektrik tesisatının yenilenmesi için çalışmalar başlattı. bu çalışma kısa bir süre içinde tamamlanarak teslim edilecektir” dedi.   Fahri Haner   
Gölcük Halk Eğitim binasındaki elektrik tesisatındaki arızaların giderilmesi için dün ustalar elektrik tesisatın onarımına başladılar.

İlçemizde bir üniversite gibi hizmet veren Gölcük Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü binasında da bulunan elektrik tesisatında arızalar yaşanmaya başlandı. Arızaların giderilmesi için il milli eğitim müdürlüğü tarafından çıkarılan ödenekle birlikte binadaki elektrik tesisatındaki arızaların bir daha yaşanmaması için binanın tüm elektrik tesisatı yenileme çalışmaları başlatıldı. Yapılan tesisatı çalışmaları kısa bir süre içerisinde tamamlanarak güvenli bir hale getirilecek.

 

Onarımla ilgili kısa bir bilgi veren Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “kurumumuzda da yapılan çalışmalar halkımıza önemli bir şekilde hizmet veriyor. Bu hizmetlerin aksamaması için vatandaşlarımızın işlemleri daha hızlı bir şekilde çözümü açısında binamızdaki elektrik sorunu gidermek in çalışma başlattık. Binamızdaki elektrik tesisatın yenilenmesi açısında il milli eğitim müdürlüğümüze bilgi verdik. Verilen bilgi üzerine il milli eğitim müdürlüğü tarafından binamızın elektrik tesisatının yenilenmesi için çalışmalar başlattı. bu çalışma kısa bir süre içinde tamamlanarak teslim edilecektir” dedi.

 

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.