HAFTADA 60 GULUTENSİZ EKMEK SATILIYOR !

Gölcük 02.12.2014 - 12:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HAFTADA 60 GULUTENSİZ EKMEK SATILIYOR !

3 Aralık Engelliler Günü kapsamında düzenlenen programda bu yıl Çölyak hastalığı konuşulacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Engelliler ve Yaşlılar Birimi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, etkinlik düzenleyecek. Programda metabolik hastalıklardan olan “Çölyak” ele alınacak. İzmit, Real AVM‘de 3 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek programda çölyak hastalığı konusunda farkındalık oluşturulması amaçlanıyor. İLÇE DE SADECE BİR FIRINDA SATILIYOR Çölyak ve Fenilketonüri hastalığı olan Gölcüklü vatandaşlara hizmet veren Özvakfıkebir Fırını hafta da en az 60 tane glutensiz ekmek satışı yapıyor. İlçemizde sadece tek bir yerde satılan glutensiz ekmeğe rağbet yüksek. Fırın çalışanlarının verdiği bilgiye göre hafta da en az 60 ekmek satışı yapılıyor. Özvakfıkebir Fırını İnce bağırsağın gluten adlı proteine karşı ömür boyu süren kronikleşen alerjisi olarak tanımlanan Çölyak ve Fenilketonüri hastalığı olan Gölcüklü vatandaşların yüzünü güldürüyor. 
3 Aralık Engelliler Günü kapsamında düzenlenen programda bu yıl Çölyak hastalığı konuşulacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Engelliler ve Yaşlılar Birimi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, etkinlik düzenleyecek. Programda metabolik hastalıklardan olan “Çölyak” ele alınacak. İzmit, Real AVM‘de 3 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek programda çölyak hastalığı konusunda farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.
İLÇE DE SADECE BİR FIRINDA SATILIYOR
Çölyak ve Fenilketonüri hastalığı olan Gölcüklü vatandaşlara hizmet veren Özvakfıkebir Fırını hafta da en az 60 tane glutensiz ekmek satışı yapıyor. İlçemizde sadece tek bir yerde satılan glutensiz ekmeğe rağbet yüksek. Fırın çalışanlarının verdiği bilgiye göre hafta da en az 60 ekmek satışı yapılıyor. Özvakfıkebir Fırını İnce bağırsağın gluten adlı proteine karşı ömür boyu süren kronikleşen alerjisi olarak tanımlanan Çölyak ve Fenilketonüri hastalığı olan Gölcüklü vatandaşların yüzünü güldürüyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.