LASTİK İŞ

GÜVERCİNLER UÇTU

Gölcük 16.12.2019 - 16:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜVERCİNLER UÇTU

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde başlattığı genel temizlik çalışması kapsamında şu ana kadar 26 mahalleyi 50 personel ile baştan aşağıya temizledi.

Gölcük Kanatlı ve Kümes Hayvanları Koruma ve Dayanışma Derneği açılışı töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Açılış törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Dernek Başkanı Tufan Tabakoğlu, yönetimi, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ Başkan Ali Yıldırım Sezer açılış öncesinde yaptığı konuşmada; “Güvercinlerden, haberleşme amacıyla, çok eski devirlerden bu yana yararlanılmaktadır. İlçemizdeki güvercin severler de, bugün gerçekleştirdiğimiz Gölcük Kanatlı ve Kümes Hayvanları Koruma ve Dayanışma Derneği’nin açılışı ile, bir dernek çatısı altında toplanmış oldular. Dernek Başkanı Tufan Tabakoğlu'na, yönetimine ve dernek üyelerine başarılı faaliyetler diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından açılış kurdelesini kesen Başkan Sezer güvercin uçurdu ve renkli görüntüler oluştu. Dernek Başkanı Tufan Tabakoğlu faaliyetlerle ilgili bilgi verdi ve açılış töreni son buldu. 
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde başlattığı genel temizlik çalışması kapsamında şu ana kadar 26 mahalleyi 50 personel ile baştan aşağıya temizledi.

Gölcük Kanatlı ve Kümes Hayvanları Koruma ve Dayanışma Derneği açılışı töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Açılış törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Dernek Başkanı Tufan Tabakoğlu, yönetimi, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ
Başkan Ali Yıldırım Sezer açılış öncesinde yaptığı konuşmada; “Güvercinlerden, haberleşme amacıyla, çok eski devirlerden bu yana yararlanılmaktadır. İlçemizdeki güvercin severler de, bugün gerçekleştirdiğimiz Gölcük Kanatlı ve Kümes Hayvanları Koruma ve Dayanışma Derneği’nin açılışı ile, bir dernek çatısı altında toplanmış oldular. Dernek Başkanı Tufan Tabakoğlu'na, yönetimine ve dernek üyelerine başarılı faaliyetler diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından açılış kurdelesini kesen Başkan Sezer güvercin uçurdu ve renkli görüntüler oluştu. Dernek Başkanı Tufan Tabakoğlu faaliyetlerle ilgili bilgi verdi ve açılış töreni son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.