LASTİK İŞ
ismail

GÜREL ''HASTA SAYISI BİR AYDA ÇOK ARTTI''

Gündem 09.04.2021 - 14:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÜREL ''HASTA SAYISI BİR AYDA ÇOK ARTTI''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, pandemide son durum ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, pandemide son durum ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Gürel, yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz yıldan bu yana mücadelesini verdiğimiz koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında, 1 Mart tarihinde yeni bir döneme girilmişti. Kontrollü normalleşme süreci adı verilen bu dönemde, her bir ildeki vaka sayısı dikkate alınarak yaşadığımız kentler kategorilere ayrılmıştı. İller, vaka sayısına göre mavi, sarı, turuncu ve kırmızı renklerde belirtilmişti” ifadelerini kullandı.  ‘SAYI BİR AYDA OLDUKÇA YÜKSELDİ’ Sözlerini sürdüren Başkan Gürel, “İlimizdeki vaka sayısı Mart ayının başında, 100 binde 99 olarak açıklanmış ve ilimiz turuncu kategoriye girmişti. Yüksek riskli iller grubunda bulunan ilimizdeki vaka sayısı, o günden sonraki 1 aylık süreç içerisinde, resmi makamların vermiş olduğu sayıya göre 100 binde 371,11’e çıktı. Bir aylık zaman dilimi içerisinde oldukça yükselen vaka sayıları karşısında halkımız oldukça tedirgin. Virüse karşı herkesin dikkatli olması, tedbirleri alması, kalabalık ortamlardan mümkün olduğunca uzak durması gerektiğini tekrar hatırlatmak gerekiyor” dedi.  ‘CUMHURİYETİMİZİN TEMEL KURUMLARINDAN BİRİ’ Başkan Gürel, açıklamasının devamında içinde bulunduğumuz Polis Haftası’na değinerek “Cumhuriyetimizin temel kurumlarından biri olan, ülkemizin içerisinde vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlayan Emniyet Teşkilatımız, kurulmuş olduğu 10 Nisan 1845’ten bu yana halkımızın huzur ve refah içerisinde yaşaması adına canla başla çalışmaktadır. Fedakarca görevini yerine getiren emniyet güçlerimizin, polislerimizin gününü kutluyorum. Her bir polisimize, özellikle içinde bulunduğumuz koronavirüsle mücadele döneminde, üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, pandemide son durum ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, pandemide son durum ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Gürel, yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz yıldan bu yana mücadelesini verdiğimiz koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında, 1 Mart tarihinde yeni bir döneme girilmişti. Kontrollü normalleşme süreci adı verilen bu dönemde, her bir ildeki vaka sayısı dikkate alınarak yaşadığımız kentler kategorilere ayrılmıştı. İller, vaka sayısına göre mavi, sarı, turuncu ve kırmızı renklerde belirtilmişti” ifadelerini kullandı.

 ‘SAYI BİR AYDA OLDUKÇA YÜKSELDİ’

Sözlerini sürdüren Başkan Gürel, “İlimizdeki vaka sayısı Mart ayının başında, 100 binde 99 olarak açıklanmış ve ilimiz turuncu kategoriye girmişti. Yüksek riskli iller grubunda bulunan ilimizdeki vaka sayısı, o günden sonraki 1 aylık süreç içerisinde, resmi makamların vermiş olduğu sayıya göre 100 binde 371,11’e çıktı. Bir aylık zaman dilimi içerisinde oldukça yükselen vaka sayıları karşısında halkımız oldukça tedirgin. Virüse karşı herkesin dikkatli olması, tedbirleri alması, kalabalık ortamlardan mümkün olduğunca uzak durması gerektiğini tekrar hatırlatmak gerekiyor” dedi.

 ‘CUMHURİYETİMİZİN TEMEL KURUMLARINDAN BİRİ’

Başkan Gürel, açıklamasının devamında içinde bulunduğumuz Polis Haftası’na değinerek “Cumhuriyetimizin temel kurumlarından biri olan, ülkemizin içerisinde vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlayan Emniyet Teşkilatımız, kurulmuş olduğu 10 Nisan 1845’ten bu yana halkımızın huzur ve refah içerisinde yaşaması adına canla başla çalışmaktadır. Fedakarca görevini yerine getiren emniyet güçlerimizin, polislerimizin gününü kutluyorum. Her bir polisimize, özellikle içinde bulunduğumuz koronavirüsle mücadele döneminde, üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.