LASTİK İŞ
ismail

GÜREL ''AVM YAPILMALI''

Siyaset 27.03.2021 - 10:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÜREL ''AVM YAPILMALI''

Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel, Gölcük'te AVM yapımının şartlarını anlattı

Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel, Gölcük'te AVM yapımının şartlarını anlattı Şehir Merkezi dışında Alışveriş merkezi yapılmalı Başkan Gürel, “İlçemizde uzun bir zamandan bu yana bir alışveriş merkezi yapılıp yapılmaması konusunda çeşitli fikirler, düşünceler ifade edilmekte. Alışveriş merkezinin faydalı olacağını, ilçe ticaretini hareketlendireceğini dile getiren de var, bu yapının esnafa zarar vereceğini, esnafa zarar vermeyeceğini söyleyen de var. Düşündüğümüz zaman ilçemizde bir alışveriş merkezinin, belirli şartları yerine getirebilirse yapılmasında fayda olduğunu düşünüyorum. Öncelikle ilçemiz merkezi yerine, merkezin dışında bir yerde alışveriş merkezi yapılması, bu yapının bulunduğu alanda da hareketlilik oluşturabilir. Bunun yanı sıra, alışveriş merkezinin esnafı bünyesinde barındırabilecek şekilde yapılması, esnafımız açısından faydalı olabilir. Bu şekilde yapılacak bir merkez, sadece bir sektördeki esnafımız için değil, birçok sektördeki esnafımıza canlılık getirecektir. Esnafımız içinde barındırılmalı Bakıldığı zaman alışveriş merkezine giden bir kişi, sadece bir mağazayı gezmiyor. Gördüğü birçok mağazaya giderek birçok ürüne bakma imkanı buluyor. İstediği ürünü uygun fiyata bulduğu zaman alışveriş yapıyor. Böyle bir yapı, ilçemizdeki esnafı kapsayacak şekilde yapılırsa esnafımıza fayda sağlayacaktır. Aksi takdirde, birçok kişinin ifade ettiği gibi bir alışveriş merkezi, esnafımızın ticari hayatını olumsuz etkileyecektir. Böyle bir merkez yapılma fikri varsa öncelikle yeri, sonrasında da esnafımızı içinde barındırması konularının ön planda tutulması gerektiğini dile getirmek isterim” dedi. 
Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel, Gölcük'te AVM yapımının şartlarını anlattı

Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel, Gölcük'te AVM yapımının şartlarını anlattı

Şehir Merkezi dışında Alışveriş merkezi yapılmalı

Başkan Gürel, “İlçemizde uzun bir zamandan bu yana bir alışveriş merkezi yapılıp yapılmaması konusunda çeşitli fikirler, düşünceler ifade edilmekte. Alışveriş merkezinin faydalı olacağını, ilçe ticaretini hareketlendireceğini dile getiren de var, bu yapının esnafa zarar vereceğini, esnafa zarar vermeyeceğini söyleyen de var. Düşündüğümüz zaman ilçemizde bir alışveriş merkezinin, belirli şartları yerine getirebilirse yapılmasında fayda olduğunu düşünüyorum. Öncelikle ilçemiz merkezi yerine, merkezin dışında bir yerde alışveriş merkezi yapılması, bu yapının bulunduğu alanda da hareketlilik oluşturabilir. Bunun yanı sıra, alışveriş merkezinin esnafı bünyesinde barındırabilecek şekilde yapılması, esnafımız açısından faydalı olabilir. Bu şekilde yapılacak bir merkez, sadece bir sektördeki esnafımız için değil, birçok sektördeki esnafımıza canlılık getirecektir.

Esnafımız içinde barındırılmalı

Bakıldığı zaman alışveriş merkezine giden bir kişi, sadece bir mağazayı gezmiyor. Gördüğü birçok mağazaya giderek birçok ürüne bakma imkanı buluyor. İstediği ürünü uygun fiyata bulduğu zaman alışveriş yapıyor. Böyle bir yapı, ilçemizdeki esnafı kapsayacak şekilde yapılırsa esnafımıza fayda sağlayacaktır. Aksi takdirde, birçok kişinin ifade ettiği gibi bir alışveriş merkezi, esnafımızın ticari hayatını olumsuz etkileyecektir. Böyle bir merkez yapılma fikri varsa öncelikle yeri, sonrasında da esnafımızı içinde barındırması konularının ön planda tutulması gerektiğini dile getirmek isterim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.