LASTİK İŞ

GÖZALTINA ALINAN GAZETECİ SERBEST BIRAKILDI

Gündem 24.09.2018 - 18:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖZALTINA ALINAN GAZETECİ SERBEST BIRAKILDI

Oğluna okul pantolonu alamadığı için intihar etti" haberini yapan gazeteci serbest bırakıldı! "Oğluna okul pantolonu alamadığı için intihar eden İsmail Devrim'in" haberini ilk olarak Astakos Haber sitesinde yayınlayan gazeteci Ergün Demir, adliyeye sevk edildi. Demir, adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

ukarı Hereke Mahallesi'nde oturan İsmail D., 20 Eylül'de, evin banyosunda tavana bağladığı iple kendisini asıp, yaşamına son verdi. İsmail D.'nin, okula giden oğlunun pantolonu olmadığı için derse alınmaması nedeniyle intihar ettiği iddiası üzerinden haber yapan yerel internet haber sitesinin sahibi Ergün Demir hakkında soruşturma başlatıldı. Jandarma ekipleri, Demir'in evine gitti. Demir'in evde bulunmaması üzerine cep telefonundan kendisine ulaşıldı. Demir, bunun üzerine jandarma karakoluna gitti. Jandarma ekipleri, Demir'i soruşturma kapsamında, Körfez Adliyesi'ne götürdü. Demir, adliyedeki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMUŞ İntihar eden İsmail D.'nin eşinin şikayeti üzerine, Ergün Demir hakkında, TCK 133/3 maddesinden (Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaların kaydedilmesi suretiyle elde edilen verileri hukuka aykırı olarak ifşa eden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis ve dörtbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır. İfşa edilen bu verilerin basın ve yayın yoluyla yayımlanması halinde de aynı cezaya hükmolunur) soruşturma açıldığı öğrenildi. MUHTARDA EMNİYETTE SERBEST BIRAKILDI Yaşanan gelişmelerin üzerine 17 Ağustos Mahalle Muhtarı Halil Taş da gözaltına alındı. Muhtar Taş, bir süre emniyette kaldıktan sonra serbest bırakıldı.
Oğluna okul pantolonu alamadığı için intihar etti" haberini yapan gazeteci serbest bırakıldı! "Oğluna okul pantolonu alamadığı için intihar eden İsmail Devrim'in" haberini ilk olarak Astakos Haber sitesinde yayınlayan gazeteci Ergün Demir, adliyeye sevk edildi. Demir, adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

ukarı Hereke Mahallesi'nde oturan İsmail D., 20 Eylül'de, evin banyosunda tavana bağladığı iple kendisini asıp, yaşamına son verdi. İsmail D.'nin, okula giden oğlunun pantolonu olmadığı için derse alınmaması nedeniyle intihar ettiği iddiası üzerinden haber yapan yerel internet haber sitesinin sahibi Ergün Demir hakkında soruşturma başlatıldı. Jandarma ekipleri, Demir'in evine gitti. Demir'in evde bulunmaması üzerine cep telefonundan kendisine ulaşıldı. Demir, bunun üzerine jandarma karakoluna gitti. Jandarma ekipleri, Demir'i soruşturma kapsamında, Körfez Adliyesi'ne götürdü. Demir, adliyedeki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

İntihar eden İsmail D.'nin eşinin şikayeti üzerine, Ergün Demir hakkında, TCK 133/3 maddesinden (Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaların kaydedilmesi suretiyle elde edilen verileri hukuka aykırı olarak ifşa eden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis ve dörtbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır. İfşa edilen bu verilerin basın ve yayın yoluyla yayımlanması halinde de aynı cezaya hükmolunur) soruşturma açıldığı öğrenildi.

MUHTARDA EMNİYETTE SERBEST BIRAKILDI

Yaşanan gelişmelerin üzerine 17 Ağustos Mahalle Muhtarı Halil Taş da gözaltına alındı. Muhtar Taş, bir süre emniyette kaldıktan sonra serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.