GÖLCÜKSPOR YENİ HOCASIYLA İLK İDMANI YAPTI

Spor 10.03.2021 - 00:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR YENİ HOCASIYLA İLK İDMANI YAPTI

Gölcükspor,Perşembe günü karşılaşacağı Osmaniyespor maçı için yeni hocası Eser Kardeşler tarafından hazırlandı

Misli.Com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Perşembe günü oynayacağı Osmaniyespor maçın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Temsilcimiz Batman Petrolspor maçının ardından sıcak saatler yaşanmıştı. Temsilcimiz Batman  Petrolspor maçının ardından teknik direktör Adil Kuru hocamızın görevi bırakma talebinin ardından teknik adam olarak takımın başına Eser Kardeşler hoca ile anlaşma sağlanarak ilk antrenmanına çıktı. ESER KARDEŞLER ILK ANTRENMANINA ÇIKTI Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Perşembe günü oynayacağı Osmaniyespor hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Temsilcimiz teknik adam olarak takımın başına Eser Kardeşler hoca ile anlaşma sağlanarak ilk antrenmanına çıktı. Antrenmanda  ise bireysel koşu çalışmasının ardından geçiş oyunu çalışması yaptı.  Çalışmanın ardından şut çalışması yaparak antrenman sonlandırıldı.
Gölcükspor,Perşembe günü karşılaşacağı Osmaniyespor maçı için yeni hocası Eser Kardeşler tarafından hazırlandı

Misli.Com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Perşembe günü oynayacağı Osmaniyespor maçın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Temsilcimiz Batman Petrolspor maçının ardından sıcak saatler yaşanmıştı. Temsilcimiz Batman  Petrolspor maçının ardından teknik direktör Adil Kuru hocamızın görevi bırakma talebinin ardından teknik adam olarak takımın başına Eser Kardeşler hoca ile anlaşma sağlanarak ilk antrenmanına çıktı.

ESER KARDEŞLER ILK ANTRENMANINA ÇIKTI

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Perşembe günü oynayacağı Osmaniyespor hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Temsilcimiz teknik adam olarak takımın başına Eser Kardeşler hoca ile anlaşma sağlanarak ilk antrenmanına çıktı. Antrenmanda  ise bireysel koşu çalışmasının ardından geçiş oyunu çalışması yaptı.  Çalışmanın ardından şut çalışması yaparak antrenman sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.