LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR TAT VERMİYOR ! 0-1

15.09.2019 - 19:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR TAT VERMİYOR ! 0-1

Geçen hafta deplasmanda Bayrampaşa gailbiyetyle moral bulan 3.Lg 3.Grup ttemsilcimiz Gölcükspor, evnde grubun lider takımı Somaspor’u konuk ett. Rakibne tek golle teslim olan Gölcükspor,'un yenilgisi tatarftarı hayal kırıklığına uğrattı.

Kırmızı siyahlı temsilcimiz rakibi karşısına kalede İlyas Türengül, Erdem Korkmaz, Barış Kazer, Batuhan Boyoğlu, Yücel Candemir, Emre Yüksektepe, Volkan Özcan, Akın Karaaslan, İsmail Yüksek, Ömürcan Yıldırımlı ve Selim Dedekoç onbiriyle üç puan mücadelesine çıktı. Maçın ilk dakikalarına hızlı giriş yapan temsilcimiz Gölcükspor İsmail ve Akın ile iki net gol pozisyonu buldu. Daha dirençli bir mücadele veren kırmızı siyahlı temsilcimiz, ilk yarıda kanatlardan geliştirdiği ataklar ile rakip kalede galibiyet golünü aradı. Konuk ekip Somaspor ise uzun toplar ile Gölcükspor’un defans arkasına yapılan ortalar ile gol aradı. Maçın 27’nci dakikasında frikik kullanan Gölcükspor, Ömürcan’ın sert şutunda top kale direğini çarparken, defans topu uzaklaştırdı. 43’ncü dakikada Volkan 25 metreden sert vuruşunda kaleci topu son anda kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bitti. Karşılaşmanın ikinci yarısına yine daha iyi ataklar geliştiren temsilcimiz rakip kalede gol arayan ekip oldu. 60’ncı dakikada Batuhan’ın ceza sahası içinden sert şutunda kaleci iki hamlede topa sahip oldu. Maçın 63’ncü dakikasında temsilcimiz penaltı kazandı. Topun başına geçen Batuhan şutunda kaleci topu kornere geldi. 72’nci dakikada sağdan gelişen atakta Yasin’in kafa vuruşunda
Geçen hafta deplasmanda Bayrampaşa gailbiyetyle moral bulan 3.Lg 3.Grup ttemsilcimiz Gölcükspor, evnde grubun lider takımı Somaspor’u konuk ett. Rakibne tek golle teslim olan Gölcükspor,'un yenilgisi tatarftarı hayal kırıklığına uğrattı.

Kırmızı siyahlı temsilcimiz rakibi karşısına kalede İlyas Türengül, Erdem Korkmaz, Barış Kazer, Batuhan Boyoğlu, Yücel Candemir, Emre Yüksektepe, Volkan Özcan, Akın Karaaslan, İsmail Yüksek, Ömürcan Yıldırımlı ve Selim Dedekoç onbiriyle üç puan mücadelesine çıktı. Maçın ilk dakikalarına hızlı giriş yapan temsilcimiz Gölcükspor İsmail ve Akın ile iki net gol pozisyonu buldu.

Daha dirençli bir mücadele veren kırmızı siyahlı temsilcimiz, ilk yarıda kanatlardan geliştirdiği ataklar ile rakip kalede galibiyet golünü aradı. Konuk ekip Somaspor ise uzun toplar ile Gölcükspor’un defans arkasına yapılan ortalar ile gol aradı. Maçın 27’nci dakikasında frikik kullanan Gölcükspor, Ömürcan’ın sert şutunda top kale direğini çarparken, defans topu uzaklaştırdı.

43’ncü dakikada Volkan 25 metreden sert vuruşunda kaleci topu son anda kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bitti. Karşılaşmanın ikinci yarısına yine daha iyi ataklar geliştiren temsilcimiz rakip kalede gol arayan ekip oldu.

60’ncı dakikada Batuhan’ın ceza sahası içinden sert şutunda kaleci iki hamlede topa sahip oldu. Maçın 63’ncü dakikasında temsilcimiz penaltı kazandı. Topun başına geçen Batuhan şutunda kaleci topu kornere geldi. 72’nci dakikada sağdan gelişen atakta Yasin’in kafa vuruşunda

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.