LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR SEÇMELERİNE İLGİ YOĞUNDU

Spor 12.07.2016 - 16:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPOR SEÇMELERİNE İLGİ YOĞUNDU

Yeni sezonda 3.Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Gölcükspor, yeni sezona dünden itibaren kendi tesislerinde yaptığı seçmelerle başladı.

İlk gün seçmelerine toplam 57 futbolcu katılırken, yapılan 3 çift kale maç teknik direktör Yusuf Tokuş ve yardımcıları nezaretinde yapıldı. Kırmızı-Siyahlı ekip 2’inci gün seçmelerine bugün saat 14.00 da kaldığı yerden devam edecek   İLK GÜN 57 FUTBOLCU KATILDI Bu sezon Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele verecek olan Gölcükspor, yeni sezona amatör sporcuların yer aldığı seçmelerle başladı. Perşembe akşamına kadar devam edecek seçmelere, ilk günden yoğun bir ilgi oldu. İlk gün seçmelerine toplam 57 futbolcu katılırken, yapılan 3 çift kale maç teknik direktör Yusuf Tokuş ve yardımcıları nezaretinde yapıldı. Kırmızı-Siyahlı ekip 2’inci gün seçmelerine bugün saat 14.00 da kaldığı yerden devam edecek. A takım kadrosu için seçme yapan Gölcükspor kulübü, Kavaklı’da gerçekleşen seçmeler de ayrım yapmıyor. Kulüp ayrıca, il dışından gelecekler sporcular için de tesislerde kalacak yer ayarladı Perşembe gününe kadar devam edecek seçmelerde, beğenilen isimler A takımın sezon başı hazırlık kampına katılacak, yeterli görülürse yeni sezon kadrosuna dahil edilecek.   HEDEF KIZILCAHAMAM KAMPI Bu arada, Perşembe günü bitecek olan seçmelerin ardından, A Takım 15 Temmuz Cumartesi günü kendi tesislerinde 20 günlük 1. Etap kamp çalışmalarına başlayacak. Kırmızı-Siyahlılar, 8 Ağustos Pazartesi günü 12 günlük 2. Etap kamp çalışmaları için Kızılcahamam’a giderek Patalya Otel’de kampa girecek. Teknik patron Tokuş, genelde hazırlık maçlarını Kızılcahamam kampında yapacaklarını belirtti, “Ancak futbolcularımı fiziksel olarak iyi durumda görürsem, Kavaklı tesislerindeki ilk etapta da bir iki maç oynayabiliriz” dedi.  Patalya otel kampının 12 gün süreli olacağı belirtildi. 
Yeni sezonda 3.Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Gölcükspor, yeni sezona dünden itibaren kendi tesislerinde yaptığı seçmelerle başladı.

İlk gün seçmelerine toplam 57 futbolcu katılırken, yapılan 3 çift kale maç teknik direktör Yusuf Tokuş ve yardımcıları nezaretinde yapıldı. Kırmızı-Siyahlı ekip 2’inci gün seçmelerine bugün saat 14.00 da kaldığı yerden devam edecek

 

İLK GÜN 57 FUTBOLCU KATILDI

Bu sezon Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele verecek olan Gölcükspor, yeni sezona amatör sporcuların yer aldığı seçmelerle başladı. Perşembe akşamına kadar devam edecek seçmelere, ilk günden yoğun bir ilgi oldu. İlk gün seçmelerine toplam 57 futbolcu katılırken, yapılan 3 çift kale maç teknik direktör Yusuf Tokuş ve yardımcıları nezaretinde yapıldı. Kırmızı-Siyahlı ekip 2’inci gün seçmelerine bugün saat 14.00 da kaldığı yerden devam edecek. A takım kadrosu için seçme yapan Gölcükspor kulübü, Kavaklı’da gerçekleşen seçmeler de ayrım yapmıyor. Kulüp ayrıca, il dışından gelecekler sporcular için de tesislerde kalacak yer ayarladı Perşembe gününe kadar devam edecek seçmelerde, beğenilen isimler A takımın sezon başı hazırlık kampına katılacak, yeterli görülürse yeni sezon kadrosuna dahil edilecek.

 

HEDEF KIZILCAHAMAM KAMPI

Bu arada, Perşembe günü bitecek olan seçmelerin ardından, A Takım 15 Temmuz Cumartesi günü kendi tesislerinde 20 günlük 1. Etap kamp çalışmalarına başlayacak. Kırmızı-Siyahlılar, 8 Ağustos Pazartesi günü 12 günlük 2. Etap kamp çalışmaları için Kızılcahamam’a giderek Patalya Otel’de kampa girecek. Teknik patron Tokuş, genelde hazırlık maçlarını Kızılcahamam kampında yapacaklarını belirtti, “Ancak futbolcularımı fiziksel olarak iyi durumda görürsem, Kavaklı tesislerindeki ilk etapta da bir iki maç oynayabiliriz” dedi.  Patalya otel kampının 12 gün süreli olacağı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.