LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR LİDERİ AĞIRLIYOR..

Spor 04.02.2021 - 02:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR LİDERİ AĞIRLIYOR..

Geçen hafta deplasmanda Çarşambaspor le 0-0 berabere kalan ancak bu maçta talimatlara uymadığı iddiasıyla 3-0 hükmen mağlup sayılan Gölcükspor, evinde grubun lideri Somaspor le karşılaşacak. Gölcük İlçe Stadı’nda kİ maç 13.00’te başlayacak.

Bu zorlu karşılaşmayı Adıyaman bölgesi hakemlerinden Nabi İzci yönetecek. İzci’nin yardımcıları ise Recep İlker Kor ve Ulaş Çelik olacak. Temsilcimiz bu karşılaşma öncesinde 18 puanla 11.sırada yer alıyor. Lider Somaspor ile en yakın takipçisi İçel İdmanyurdu’nun arasında ise 4 puan var. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan maçı temsilcimiz rakibine tek golle kaybetmişti. Kuru: “Somaspor maçına daha moralli çıkabilirdik”  Gölcükspor Teknik Direktör  Adil Kuru, Çarşambaspor maçında talimatlara uymadıkları için hükmen mağlup sayılmalarının kendilerinde moral bozukluğu yarattığını belirterek, “Bu maçta yeni transferlerimizi federasyon sitesinde güncellemediğimiz belirtiliyor. Sonuçta bu oyunculara federasyon lisans çıkardı, maç listesine yazılmasına da onay verdi. Belki biz de hatalıyız ama bunun cezasının hükmen yenilgi olmaması gerekiyor. Hükmen yenilgi bizi çok üzdü” dedi. “PUAN ALMAMIZ LAZIM”  Adil Kuru, hükmen yenilginin ardından bugünkü Somaspor maçının çok büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Bu ligde her puanının önemli olduğunu biliyoruz. Sahada mücadele ederek aldığımız puanın elimizden alınması beni ve futbolcularımı çok yaraladı. Bu yenilgiden sonra Somaspor karşılaşması çok daha önem kazandı. Artık bu maçtan puan almamız kaçınılmaz oldu” dedi. 
Geçen hafta deplasmanda Çarşambaspor le 0-0 berabere kalan ancak bu maçta talimatlara uymadığı iddiasıyla 3-0 hükmen mağlup sayılan Gölcükspor, evinde grubun lideri Somaspor le karşılaşacak. Gölcük İlçe Stadı’nda kİ maç 13.00’te başlayacak.

Bu zorlu karşılaşmayı Adıyaman bölgesi hakemlerinden Nabi İzci yönetecek. İzci’nin yardımcıları ise Recep İlker Kor ve Ulaş Çelik olacak. Temsilcimiz bu karşılaşma öncesinde 18 puanla 11.sırada yer alıyor. Lider Somaspor ile en yakın takipçisi İçel İdmanyurdu’nun arasında ise 4 puan var. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan maçı temsilcimiz rakibine tek golle kaybetmişti.

Kuru: “Somaspor maçına daha moralli çıkabilirdik”

 Gölcükspor Teknik Direktör

 Adil Kuru, Çarşambaspor maçında talimatlara uymadıkları için hükmen mağlup sayılmalarının kendilerinde moral bozukluğu yarattığını belirterek, “Bu maçta yeni transferlerimizi federasyon sitesinde güncellemediğimiz belirtiliyor. Sonuçta bu oyunculara federasyon lisans çıkardı, maç listesine yazılmasına da onay verdi. Belki biz de hatalıyız ama bunun cezasının hükmen yenilgi olmaması gerekiyor. Hükmen yenilgi bizi çok üzdü” dedi.

“PUAN ALMAMIZ LAZIM” 

Adil Kuru, hükmen yenilginin ardından bugünkü Somaspor maçının çok büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Bu ligde her puanının önemli olduğunu biliyoruz. Sahada mücadele ederek aldığımız puanın elimizden alınması beni ve futbolcularımı çok yaraladı. Bu yenilgiden sonra Somaspor karşılaşması çok daha önem kazandı. Artık bu maçtan puan almamız kaçınılmaz oldu” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.