GÖLCÜKSPOR LİDERE HAZIRLANIYOR

Spor 30.01.2021 - 22:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR LİDERE HAZIRLANIYOR

Kırmızı Siyahlılar 4 Şubat Perşembe günü evinde ağırlayacağı lider Somaspor ile mücadele edecek olan temsilcimiz üç puanı almak istiyor.

Gölcükspor lidere hazırlanıyor Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Çarşambaspor ile 0-0 berabere kalarak bir puanla evine döndü. Kırmızı Siyahlılar 4 Şubat Perşembe günü evinde ağırlayacağı lider Somaspor ile mücadele edecek olan temsilcimiz üç puanı almak istiyor. BAŞKAN HÜSEYİN ÇARDAK VE EKİBİ TAKİPTE Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor 4 Şubat Perşembe günü evinde ağırlayacağı lider Somaspor hazırlıklarına önceki gün Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde başladı. Temsilcimiz antrenmanda ise koşu ve kordinasyon çalışmasının ardından Çarşambaspor maçında ilk onbir oynayanlar saha etrafında koşu gerçekleştirdi. Antrenmanda ise Bilal Yener Arıca takımla antrenmanlara başladı. Görev almayanlar  dar  alanda çift kale maçı yaptı.Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve ekibi haftanın ilk antrenmanını takip ederek futbolcular ile sohbet etti.  YUNUS İLE CİHAN HALİL ANTRENMANA KATILMADI Gölcükspor Somaspor hazırlıklarına önceki gün haftanın ilk antrenmanı ile başlamıştı. Antrenmanda ise Yunus Özdemir'de Pupiste ödeme bağlı ağrı olması nedeni ile katılmazken Cihan Halil ise adale ağrısı sebebi ile  antrenmana katılmadı.  Tunahan Köse , Furkan Özyapı , Ali Mert Işık takımdan ayrı çalıştı.   KAPTAN KADİR ÖGE ÇALIŞMALARA BAŞLADI Kırmızı Siyahlılar önceki gün haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanda ise Tunahan Köse , Furkan Özyapı , Ali Mert Işık saha etrafında koşu çalışması yaptı.  Takım kaptanı Kadir Öge ise antrenmanda saha etrafında yürüyüş ve koşu çalışmasının ardından yardımcı antrenör ise Hakan Sakarya ile özel çalışma yaptı.   Adil Kuru ''Zorlu karşılaşma bizi bekliyor'' Gölcükspor Teknik Direktörü Adil Kuru Çarşambaspor ve Somaspor maçının değerlendirmesini gerçekleştirdi. Adil Kuru açıklamasında ''Zorlu karşılaşma bizi bekliyor''  dedi. PUAN İLE KAPATMAK İSTİYORUZ Gölcükspor Teknik Direktörü Adil Kuru Çarşambaspor ve Somaspor maçını değerlendirdi. Hazırlık kampımız çok iyi geçti. Çarşambaspor maçında ise istediğimiz oyunu sahaya koyduk. İlk yarıda ise oldukça başarılı bir oyun çıkardık. Ancak yakaladığımız üç dört  tane pozisyonlar vardı. Rakibimize hiç pozisyon vermeden net poziyonlarımızı değerlendiremedik. Oyunun ikinci yarısında ise yorgunluk vardı ama bir puan ile dönerek istediğimiz almış olduk.  Somaspor grubun lider takımı ve çok iyi bir takım ama bizde çok iyi hazırlanarak bu haftayı puan ile kapatmak istiyoruz. Aramıza yeni gelen arkadaşlarımız var ve hazır olanlardan da fayadalanmak istiyoruz. Somaspor maçını puansız geçmek istemiyoruz, inşallah başaracağız'' dedi.      
Kırmızı Siyahlılar 4 Şubat Perşembe günü evinde ağırlayacağı lider Somaspor ile mücadele edecek olan temsilcimiz üç puanı almak istiyor.

Gölcükspor lidere hazırlanıyor

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Çarşambaspor ile 0-0 berabere kalarak bir puanla evine döndü. Kırmızı Siyahlılar 4 Şubat Perşembe günü evinde ağırlayacağı lider Somaspor ile mücadele edecek olan temsilcimiz üç puanı almak istiyor.

BAŞKAN HÜSEYİN ÇARDAK VE EKİBİ TAKİPTE

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor 4 Şubat Perşembe günü evinde ağırlayacağı lider Somaspor hazırlıklarına önceki gün Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde başladı. Temsilcimiz antrenmanda ise koşu ve kordinasyon çalışmasının ardından Çarşambaspor maçında ilk onbir oynayanlar saha etrafında koşu gerçekleştirdi. Antrenmanda ise Bilal Yener Arıca takımla antrenmanlara başladı. Görev almayanlar  dar  alanda çift kale maçı yaptı.Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve ekibi haftanın ilk antrenmanını takip ederek futbolcular ile sohbet etti. 

YUNUS İLE CİHAN HALİL ANTRENMANA KATILMADI

Gölcükspor Somaspor hazırlıklarına önceki gün haftanın ilk antrenmanı ile başlamıştı. Antrenmanda ise Yunus Özdemir'de Pupiste ödeme bağlı ağrı olması nedeni ile katılmazken Cihan Halil ise adale ağrısı sebebi ile  antrenmana katılmadı.  Tunahan Köse , Furkan Özyapı , Ali Mert Işık takımdan ayrı çalıştı.

 

KAPTAN KADİR ÖGE ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Kırmızı Siyahlılar önceki gün haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanda ise Tunahan Köse , Furkan Özyapı , Ali Mert Işık saha etrafında koşu çalışması yaptı.  Takım kaptanı Kadir Öge ise antrenmanda saha etrafında yürüyüş ve koşu çalışmasının ardından yardımcı antrenör ise Hakan Sakarya ile özel çalışma yaptı.

 

Adil Kuru ''Zorlu karşılaşma bizi bekliyor''

Gölcükspor Teknik Direktörü Adil Kuru Çarşambaspor ve Somaspor maçının değerlendirmesini gerçekleştirdi. Adil Kuru açıklamasında ''Zorlu karşılaşma bizi bekliyor''  dedi.

PUAN İLE KAPATMAK İSTİYORUZ

Gölcükspor Teknik Direktörü Adil Kuru Çarşambaspor ve Somaspor maçını değerlendirdi. Hazırlık kampımız çok iyi geçti. Çarşambaspor maçında ise istediğimiz oyunu sahaya koyduk. İlk yarıda ise oldukça başarılı bir oyun çıkardık. Ancak yakaladığımız üç dört  tane pozisyonlar vardı. Rakibimize hiç pozisyon vermeden net poziyonlarımızı değerlendiremedik. Oyunun ikinci yarısında ise yorgunluk vardı ama bir puan ile dönerek istediğimiz almış olduk.  Somaspor grubun lider takımı ve çok iyi bir takım ama bizde çok iyi hazırlanarak bu haftayı puan ile kapatmak istiyoruz. Aramıza yeni gelen arkadaşlarımız var ve hazır olanlardan da fayadalanmak istiyoruz. Somaspor maçını puansız geçmek istemiyoruz, inşallah başaracağız'' dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.