LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR HIZ KESMİYOR

Spor 01.04.2021 - 12:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR HIZ KESMİYOR

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor bu haftayı geçmesinin ardından ise 8 Nisan Perşembe günü evinde Elazız Karakoçan ile mücadele edecek. Kırmızı Siyahlılar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

BİLAL ÇAKIR’DAN TATLI İKRAMI 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor 8 Nisan Perşembe günü evinde Elazız Karakoçan ile mücadele edecek. Kırmızı Siyahlılar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı Siyahlılar teknik direktör Eser Kardeşler nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. Antrenman öncesinde ise Gölcük MHP İlçe Teşkilat Başkanı Bilal Çakır ve ekibi takıma tatlı ikramında bulunarak futbolculara Karakoçan maçında başarılar diledi. Antrenmanda ise istasyon ve kuvvet çalışması yaptı. Selçuk Çalışır takımdan ayrı çalışırken Berkan Durdu ve Barış Şen hafif sakatlığı nedeni ile antrenmana katılmadı.
3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor bu haftayı geçmesinin ardından ise 8 Nisan Perşembe günü evinde Elazız Karakoçan ile mücadele edecek. Kırmızı Siyahlılar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

BİLAL ÇAKIR’DAN TATLI İKRAMI

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor 8 Nisan Perşembe günü evinde Elazız Karakoçan ile mücadele edecek. Kırmızı Siyahlılar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı Siyahlılar teknik direktör Eser Kardeşler nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. Antrenman öncesinde ise Gölcük MHP İlçe Teşkilat Başkanı Bilal Çakır ve ekibi takıma tatlı ikramında bulunarak futbolculara Karakoçan maçında başarılar diledi. Antrenmanda ise istasyon ve kuvvet çalışması yaptı. Selçuk Çalışır takımdan ayrı çalışırken Berkan Durdu ve Barış Şen hafif sakatlığı nedeni ile antrenmana katılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.