LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR HIZ KESMİYOR

Spor 14.03.2021 - 16:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR HIZ KESMİYOR

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Tokat Erbaspor hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Temsilcimiz Teknik Direktör Eser Kardeşler nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanlar temoplu geçiyor. ESER KARDEŞLER FUTBOLCULARA NEFES ALDIRMIYOR Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Tokat Erbaspor hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı Siyahlılar Erbaspor ile Çarşamba günü oynayacağı maça hazırlanıyor. Teknik Direktör Eser Kardeşler antrenmanda ise futbolculara nefes aldırmıyor ve asla taviz vermiyor. Önceki günkü antrenmanda ise koşu ve top çalışmasının ardından antrenmanın geri kalan kısmında ise dar alanda çift kale oynadı.

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Tokat Erbaspor hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Temsilcimiz Teknik Direktör Eser Kardeşler nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanlar temoplu geçiyor.

ESER KARDEŞLER FUTBOLCULARA NEFES ALDIRMIYOR

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Tokat Erbaspor hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı Siyahlılar Erbaspor ile Çarşamba günü oynayacağı maça hazırlanıyor. Teknik Direktör Eser Kardeşler antrenmanda ise futbolculara nefes aldırmıyor ve asla taviz vermiyor. Önceki günkü antrenmanda ise koşu ve top çalışmasının ardından antrenmanın geri kalan kısmında ise dar alanda çift kale oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.