GÖLCÜKSPOR ERBAA MAÇINA SIKI HAZIRLANIYOR

Spor 15.03.2021 - 09:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR ERBAA MAÇINA SIKI HAZIRLANIYOR

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Erbaaspor hazırlıklarına Teknik Direktör Eser Kardeşler nezaretinde devam ediyor. Temsilcimiz önceki gün çift antrenman yaparak günü tamamladı.

SABAH KAVAKLI AKŞAM STAT'DA ÇALIŞTI Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Erbaaspor hazırlıklarına Teknik Direktör Eser Kardeşler nezaretinde devam ediyor. Temsilcimiz önceki gün çift antrenman yaptı. Sabah antrenmanında ise iki grup halinde ayrı ayrı çalırken akşam antrenmanında  Gölcük Şehir Stadında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen antrenmanda çift kale maçı yaparak tamamladı. Antrenmana Sezer Taşkolu bileğindeki ağrısı nedeni ile antrenmana katılmadı. BAŞKAN HÜSEYİN ÇARDAK VE YÖNETİMİ TAKİPTE  Gölcükspor Çarşamba günü Erbaaspor hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi sıkı takip ediyor. Önceki gün Statda gerçekleştirilen antrenmana ise Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak, 2.Başkan Ahmet Arık ve yönetimi antrenmanı takip etti. Antrenman sonrasında Ahmet Arık futbolcular ile sohbet etti.
Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Erbaaspor hazırlıklarına Teknik Direktör Eser Kardeşler nezaretinde devam ediyor. Temsilcimiz önceki gün çift antrenman yaparak günü tamamladı.

SABAH KAVAKLI AKŞAM STAT'DA ÇALIŞTI

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Erbaaspor hazırlıklarına Teknik Direktör Eser Kardeşler nezaretinde devam ediyor. Temsilcimiz önceki gün çift antrenman yaptı. Sabah antrenmanında ise iki grup halinde ayrı ayrı çalırken akşam antrenmanında  Gölcük Şehir Stadında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen antrenmanda çift kale maçı yaparak tamamladı. Antrenmana Sezer Taşkolu bileğindeki ağrısı nedeni ile antrenmana katılmadı.

BAŞKAN HÜSEYİN ÇARDAK VE YÖNETİMİ TAKİPTE

 Gölcükspor Çarşamba günü Erbaaspor hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi sıkı takip ediyor. Önceki gün Statda gerçekleştirilen antrenmana ise Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak, 2.Başkan Ahmet Arık ve yönetimi antrenmanı takip etti. Antrenman sonrasında Ahmet Arık futbolcular ile sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.