LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR DA YÜZLER GÜLÜYOR 0-2

Spor 11.02.2021 - 15:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR DA YÜZLER GÜLÜYOR 0-2

3. Lig ekibimiz Gölcükspor, Karşıyaka ile deplasmanda karşılaştığı maçtan 0-2 galip ayrıldı, temsilcimizin gollerini Selçuk Çalışır ve Yener Arıca kaydetti

KONTROLLÜ BAŞLADIK            3. Lig 3. Grup ekibimiz Gölcükspor sezonun 20. haftasında ise İzmir ekibi Karşıyakaspor ile karşılaştı. Geçtiğimiz hafta Somaspor karşısında iyi bir mücadele örneği sergileyen ekibimiz İzmir deplasmanında da eksik oyuncularına rağmen bir yada üç puan parolasıyla çıktı. Mücadeleye iki takım da kontrollü bir futbolla başladı. İLK YARI 0-0 SONA ERDİ İlk yarıda daha çok zayıf ataklar geliştiren iki ekipte gol yollarında net fırsatlar yakalayamadı. Gölcükspor rakibine oranla biraz daha savunmada kalarak hızlı hücumlarla çıkmaya çalıştı. Ancak golü bulamazken rakibine de gol izni vermezken ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. İlk yarıda iki takım teknik adamı da sürekli futbolcularını uyardı. 65'TE PERDE AÇILDI İkinci yarıda Gölcükspor rakibiyle etkili olarak eşit bir futbol sergilerken İzmir ekibine göre daha akıllı bir futbol sergiledi. İlk 20 dakika oyunu çok iyi tutan Gölcükspor dakika 65'te ise Selçuk Çalışır ile 0-1 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda Karşıyakaspor daha etkili bir futbol sergilerken Gölcükspor kontrataklarla futbolu sürdürdü. 10 PUAN FARK KALDI Dakika 80'de ise Yener Arıca ile Gölcükspor 0-2 öne geçerek maçta rahatladı. Başka gol olmayan müsabakada Gölcükspor 0-2 kazanmayı başardı. Bu skorla Gölcükspor ligde 22 puana yükselirken sıralamada da 11. sıraya çıktı. Play-Off hattının sınırındaki ekiple ise arasında sadece 10 puan fark kaldı.   KARŞIYAKASPOR: 0 GÖLCÜKSPOR: 2 STAT: İzmir Atatürk HAKEMLER: Yusuf Adnan Kendirciler **, Mehmet Şengül **, Orhan Timurtaş ** KARŞIYAKASPOR: Erdoğan Açar *, Cenk Özbey **, Mustafa Değirmenci * (Dk. 61 Namık Çelik *), Onur Kıntaş **, Muhammet Öztekin ** (Dk. 72 Batuhan Kara *), Mustafa Aşan **, Arif Çılak *, Anıl Çıracı * (Dk. 83 İlyas Kahraman *), Doğukan İnci **, Hakan Kuş **, Battal Demirbilek ** GÖLCÜKSPOR: Gökhan Yenigün ***, Veli Ortakçı ***, Ali Mert Işık ***, Berkan Dudu ***, Ferhat Aras ***, Mustafa Koparan ** (Dk. 67 Emirhan Atilla **), Sefa Tunç ***, Yunus Özdemir ***, Selçuk Çalışır ***, Yener Arıca ***, Barış Şen ** (Dk. 67 Furkan Yiğit **) GOL: Dk. 65 Selçuk Çalışır, Dk. 80 Yener Arıca SARI KART: Yunus Özdemir (Gölcükspor), Hakan Kuş (Karşıyakaspor)
3. Lig ekibimiz Gölcükspor, Karşıyaka ile deplasmanda karşılaştığı maçtan 0-2 galip ayrıldı, temsilcimizin gollerini Selçuk Çalışır ve Yener Arıca kaydetti

KONTROLLÜ BAŞLADIK           

3. Lig 3. Grup ekibimiz Gölcükspor sezonun 20. haftasında ise İzmir ekibi Karşıyakaspor ile karşılaştı. Geçtiğimiz hafta Somaspor karşısında iyi bir mücadele örneği sergileyen ekibimiz İzmir deplasmanında da eksik oyuncularına rağmen bir yada üç puan parolasıyla çıktı. Mücadeleye iki takım da kontrollü bir futbolla başladı.

İLK YARI 0-0 SONA ERDİ

İlk yarıda daha çok zayıf ataklar geliştiren iki ekipte gol yollarında net fırsatlar yakalayamadı. Gölcükspor rakibine oranla biraz daha savunmada kalarak hızlı hücumlarla çıkmaya çalıştı. Ancak golü bulamazken rakibine de gol izni vermezken ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. İlk yarıda iki takım teknik adamı da sürekli futbolcularını uyardı.

65'TE PERDE AÇILDI

İkinci yarıda Gölcükspor rakibiyle etkili olarak eşit bir futbol sergilerken İzmir ekibine göre daha akıllı bir futbol sergiledi. İlk 20 dakika oyunu çok iyi tutan Gölcükspor dakika 65'te ise Selçuk Çalışır ile 0-1 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda Karşıyakaspor daha etkili bir futbol sergilerken Gölcükspor kontrataklarla futbolu sürdürdü.

10 PUAN FARK KALDI

Dakika 80'de ise Yener Arıca ile Gölcükspor 0-2 öne geçerek maçta rahatladı. Başka gol olmayan müsabakada Gölcükspor 0-2 kazanmayı başardı. Bu skorla Gölcükspor ligde 22 puana yükselirken sıralamada da 11. sıraya çıktı. Play-Off hattının sınırındaki ekiple ise arasında sadece 10 puan fark kaldı.

 

KARŞIYAKASPOR: 0

GÖLCÜKSPOR: 2

STAT: İzmir Atatürk

HAKEMLER: Yusuf Adnan Kendirciler **, Mehmet Şengül **, Orhan Timurtaş **

KARŞIYAKASPOR: Erdoğan Açar *, Cenk Özbey **, Mustafa Değirmenci * (Dk. 61 Namık Çelik *), Onur Kıntaş **, Muhammet Öztekin ** (Dk. 72 Batuhan Kara *), Mustafa Aşan **, Arif Çılak *, Anıl Çıracı * (Dk. 83 İlyas Kahraman *), Doğukan İnci **, Hakan Kuş **, Battal Demirbilek **

GÖLCÜKSPOR: Gökhan Yenigün ***, Veli Ortakçı ***, Ali Mert Işık ***, Berkan Dudu ***, Ferhat Aras ***, Mustafa Koparan ** (Dk. 67 Emirhan Atilla **), Sefa Tunç ***, Yunus Özdemir ***, Selçuk Çalışır ***, Yener Arıca ***, Barış Şen ** (Dk. 67 Furkan Yiğit **)

GOL: Dk. 65 Selçuk Çalışır, Dk. 80 Yener Arıca

SARI KART: Yunus Özdemir (Gölcükspor), Hakan Kuş (Karşıyakaspor)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.