LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR'DA PAZARSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Spor 02.10.2019 - 10:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'DA PAZARSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor, 5 Ekim Cumartesi günü Rize deplasmanında karşılaşacağı Pazarspor maçının son hazırlığını bugün yaparak, yarın havayoluyla Rize’ye hareket edecek.

Temsilcimizde sakatlıkları devam eden Sercan Bıyıklı ve Volkan Şen ile kart cezalısı Furkan Özyapı maç kadrosunda yer almayacaklar. Teknik Direktör Serhat Gülleri, Pazarspor maçını kazanarak, çıkışa geçmek istediklerini söyledi.   SON TAKTİK PROVA  YAPILACAK Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Diyarbekirspor’u 2-0 gibi net bir skorla yenerek derin bir nefes alan Gölcükspor, aynı başarıyı cumartesi deplasmanda karşılaşacağı Rize temsilcisi Pazarspor maçında göstermek istiyor. Diyarbekirspor maçında alınan galibiyetten ötürü, Pazarspor maçının hazırlıklarını hafta içinde yüksek moralle sürdüren kırmızı-siyahlılar, Pazarspor maçının son çalışmasını yarın İhsaniye Stadı’nda yapacak. Kırmızı-Siyahlılar kendi arasında yapacağı çift kale maçta, Pazarspor maçının taktiğini deneyecek. Temsilcimizde sakatlıkları devam eden Sercan Bıyıklı ve Volkan Şen ile kart cezalısı Furkan Özyapı maç kadrosunda yer almayacaklar.   GÜLLERİ OYUNCULARINA GÜVENİYOR Gölcükspor Teknik Direktörü Serhat Gülleri, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Pazarspor maçını kazanarak, çıkışa geçmek istediklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Gerçekten çok zorlu bir grupta yer alıyoruz, çünkü her takım her takımı yenecek güçte ve nitekim de öyle oluyor. Geçtiğimiz hafta Diyarbekirspor karşısında gerçekten çok önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyete gölge düşürmemek için, Rize deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi, biz bu ligde her takımı yenecek güçteyiz. Yeter ki biz istediklerimizi sahada uygulaya bilelim. Hafta içinde yaptığımız çalışmalarda oyuncularımdan Pazarspor’u hafife almamalarını ve küçümsememelerini istedim. Rakibe saygı gösterek, sahaya 3 puan için çıkacağız.”
TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor, 5 Ekim Cumartesi günü Rize deplasmanında karşılaşacağı Pazarspor maçının son hazırlığını bugün yaparak, yarın havayoluyla Rize’ye hareket edecek.

Temsilcimizde sakatlıkları devam eden Sercan Bıyıklı ve Volkan Şen ile kart cezalısı Furkan Özyapı maç kadrosunda yer almayacaklar. Teknik Direktör Serhat Gülleri, Pazarspor maçını kazanarak, çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

 

SON TAKTİK PROVA  YAPILACAK

Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Diyarbekirspor’u 2-0 gibi net bir skorla yenerek derin bir nefes alan Gölcükspor, aynı başarıyı cumartesi deplasmanda karşılaşacağı Rize temsilcisi Pazarspor maçında göstermek istiyor. Diyarbekirspor maçında alınan galibiyetten ötürü, Pazarspor maçının hazırlıklarını hafta içinde yüksek moralle sürdüren kırmızı-siyahlılar, Pazarspor maçının son çalışmasını yarın İhsaniye Stadı’nda yapacak. Kırmızı-Siyahlılar kendi arasında yapacağı çift kale maçta, Pazarspor maçının taktiğini deneyecek. Temsilcimizde sakatlıkları devam eden Sercan Bıyıklı ve Volkan Şen ile kart cezalısı Furkan Özyapı maç kadrosunda yer almayacaklar.

 

GÜLLERİ OYUNCULARINA GÜVENİYOR

Gölcükspor Teknik Direktörü Serhat Gülleri, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Pazarspor maçını kazanarak, çıkışa geçmek istediklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Gerçekten çok zorlu bir grupta yer alıyoruz, çünkü her takım her takımı yenecek güçte ve nitekim de öyle oluyor. Geçtiğimiz hafta Diyarbekirspor karşısında gerçekten çok önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyete gölge düşürmemek için, Rize deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi, biz bu ligde her takımı yenecek güçteyiz. Yeter ki biz istediklerimizi sahada uygulaya bilelim. Hafta içinde yaptığımız çalışmalarda oyuncularımdan Pazarspor’u hafife almamalarını ve küçümsememelerini istedim. Rakibe saygı gösterek, sahaya 3 puan için çıkacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.