GÖLCÜKSPOR'DA HAZIRLIKLAR TAMAM

Spor 20.03.2021 - 12:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR'DA HAZIRLIKLAR TAMAM

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Pazar günü oynayacağı Isparta 32 Spor hazırlıklarını önceki gün tamamlayarak maç kampına girdi.

BERKAN DURDU CEZALI Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Pazar günü oynayacağı Isparta 32 Spor hazırlıklarını önceki gün tamamladı. Maç kampına giren Kırmızı Siyahlılar'da ise dört sarı kart cezalısı olan Berkan Durdu kadroda yer alamayacak. Temsilcimiz önceki gün yapılan test sonuçlarında ise sıkıntı çıkmamıştır.  MAÇIN HAKEMİ HATAY BÖLGESİNDEN Gölcükspor  sahasında oynayacağı Isparta 32 Spor maçında görev yapacak olan hakemler belli oldu. Karşılaşmanın hakemi ise Hatay Bölgesi Klasman Hakemi Deniz Kükrek yönetecek. Yardımcıları ise Mersin Bölgesinden Yasin Kılıç ile Hatay Bölgesi  Hakemi Muhammet Münir Dadı yapacak.
Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Pazar günü oynayacağı Isparta 32 Spor hazırlıklarını önceki gün tamamlayarak maç kampına girdi.

BERKAN DURDU CEZALI

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Pazar günü oynayacağı Isparta 32 Spor hazırlıklarını önceki gün tamamladı. Maç kampına giren Kırmızı Siyahlılar'da ise dört sarı kart cezalısı olan Berkan Durdu kadroda yer alamayacak. Temsilcimiz önceki gün yapılan test sonuçlarında ise sıkıntı çıkmamıştır. 

MAÇIN HAKEMİ HATAY BÖLGESİNDEN

Gölcükspor  sahasında oynayacağı Isparta 32 Spor maçında görev yapacak olan hakemler belli oldu. Karşılaşmanın hakemi ise Hatay Bölgesi Klasman Hakemi Deniz Kükrek yönetecek. Yardımcıları ise Mersin Bölgesinden Yasin Kılıç ile Hatay Bölgesi  Hakemi Muhammet Münir Dadı yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.