LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR'DA DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

Spor 07.10.2020 - 17:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR'DA DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Batman Petrol hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Temsilcimiz dünkü antrenmanda ise  koşu çalışmasının ardından istasyon ve top çalışması ile devam etti. Antrenmanın son kısmında ise dar alanda çift kale maçı yaptı. Antrenmana tecrübeli eldiven Gökhan Yenigün , Batuhan Boyoğlu takımdan ayrı çalışırken  Selçuk Çalışırise antrenmana katılmadı.  Gölcük İhsaniye'nin yeni esnaflarından Byprof Pastane   sahibi  Atilla Maral takıma tatlı ve pasta ikram ederek takıma başarılar dileyip morallerinizi yüksek tutun dedi. İYİ Kİ DOĞDUN BARIŞ ŞAFFAK Gölcükspor'un tecrübeli oyuncusu Barışl Şaffak'ın bugün doğum günü olması sebebi ile bugünkü sabah antrenamanında ise Barış Şaffağın doğum gününü kutladılar. Kaptan Kadir Öge ve Ali Mert Işık pastayı suratına yapıştırırken Oğuzhan Türkmen ise Barış Şaffağı yıkadı. Şaffak ''Tüm takıma ve yöneticilere teşekkür etti. Barış Şaffak 28 yaşına girdi.

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Batman Petrol hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Temsilcimiz dünkü antrenmanda ise  koşu çalışmasının ardından istasyon ve top çalışması ile devam etti. Antrenmanın son kısmında ise dar alanda çift kale maçı yaptı. Antrenmana tecrübeli eldiven Gökhan Yenigün , Batuhan Boyoğlu takımdan ayrı çalışırken  Selçuk Çalışırise antrenmana katılmadı.  Gölcük İhsaniye'nin yeni esnaflarından Byprof Pastane   sahibi  Atilla Maral takıma tatlı ve pasta ikram ederek takıma başarılar dileyip morallerinizi yüksek tutun dedi.

İYİ Kİ DOĞDUN BARIŞ ŞAFFAK

Gölcükspor'un tecrübeli oyuncusu Barışl Şaffak'ın bugün doğum günü olması sebebi ile bugünkü sabah antrenamanında ise Barış Şaffağın doğum gününü kutladılar. Kaptan Kadir Öge ve Ali Mert Işık pastayı suratına yapıştırırken Oğuzhan Türkmen ise Barış Şaffağı yıkadı. Şaffak ''Tüm takıma ve yöneticilere teşekkür etti. Barış Şaffak 28 yaşına girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.