LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR BAY GEÇİYOR

Spor 30.03.2021 - 08:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR BAY GEÇİYOR

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Elazız Karakoçan hazırlıklarına teknik direktör Eser Kardeşler nezaretin hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı Siyahlılar bu haftayı bay geçecek.

ÜÇ GÜN ÇİFT ANTRENMAN YAPTILAR Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor deplasmanda Erokspor karşısında 3-2 mağlup olmuştu. Kırmızı Siyahlılar bu  haftayı bay geçecek. Gölcükspor Elazız Karakoçan hazırlıklarına ise teknik direktör Eser Kardeşler nezaretinde çalışmalara bir gün iznin aranın ardından başlamıştı. Üç gün çift antrenman yapan temsilcimiz bugün ise tek antrenman ile günü sonlandıracak. SABAH İSTASYON AKŞAM DAR ALAN Gölcükspor 8 Nisan Perşembe günü evinde Elazız Karakoçan haızrlıklarına bir gün iznin aranın ardından başlamıştı. Temsilcimiz üç gün çift bugün ise tek antrenman ile günü sonlandıracak. Sabah antrenmanında ise istasyon çalışması yaparken akşam antrenmanında dar alanda çift kale maçı yaptı. Takımın İkinci kaptanı kaleci Gökhan Yenigün ise hafif sakatlığı nedeni ile takımdan ayrı çalıştı.  Bugün ise tek antrenman ile günü sonlandıracak.   KAPTAN KADİR ÖGE BABA OLDU Gölcükspor'un  takım kaptanlığını yapan Kadir Öge geçtiğimiz günlerde baba oldu.  Özlem ve Kadir Öge çifti bebeğin adını Asya koydular. Özlem Öge'nin ve bebeğin sağlık durumları iyi olması ile Kadir Öge ailesine gazetemiz olarak tebrik ederiz.
Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Elazız Karakoçan hazırlıklarına teknik direktör Eser Kardeşler nezaretin hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı Siyahlılar bu haftayı bay geçecek.

ÜÇ GÜN ÇİFT ANTRENMAN YAPTILAR

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor deplasmanda Erokspor karşısında 3-2 mağlup olmuştu. Kırmızı Siyahlılar bu  haftayı bay geçecek. Gölcükspor Elazız Karakoçan hazırlıklarına ise teknik direktör Eser Kardeşler nezaretinde çalışmalara bir gün iznin aranın ardından başlamıştı. Üç gün çift antrenman yapan temsilcimiz bugün ise tek antrenman ile günü sonlandıracak.

SABAH İSTASYON AKŞAM DAR ALAN

Gölcükspor 8 Nisan Perşembe günü evinde Elazız Karakoçan haızrlıklarına bir gün iznin aranın ardından başlamıştı. Temsilcimiz üç gün çift bugün ise tek antrenman ile günü sonlandıracak. Sabah antrenmanında ise istasyon çalışması yaparken akşam antrenmanında dar alanda çift kale maçı yaptı. Takımın İkinci kaptanı kaleci Gökhan Yenigün ise hafif sakatlığı nedeni ile takımdan ayrı çalıştı.  Bugün ise tek antrenman ile günü sonlandıracak.

 

KAPTAN KADİR ÖGE BABA OLDU

Gölcükspor'un  takım kaptanlığını yapan Kadir Öge geçtiğimiz günlerde baba oldu.  Özlem ve Kadir Öge çifti bebeğin adını Asya koydular. Özlem Öge'nin ve bebeğin sağlık durumları iyi olması ile Kadir Öge ailesine gazetemiz olarak tebrik ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.